| AlyAly524 a întrebat:

Am o problema foarte ciudata.Am 16 ani si iubitul meu are o familie care sa casatoreste pe la 16, 17 ani.El ma cerut in casatorie dar nu stiam ce sa zic.Mi-a spus sa il anunt cand hotaresc.Am intrebat-o pe mama si a zis sa fac cum cred eu mai bine.Ce sa fac? Dau funda♥

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei sa spui ca asta ti-a zis maica-ta? Probabil ca sunteti familie numeroasa daca vrea sa te dea asa repede.Nu are ce-ti da de mancare? Marita-te.De ce ne intrebi pe noi? Nu noi trebuie sa iti dam zestrea.Casă de Piatră!

| Emilian65 a răspuns:

Inainte de a-i da raspunsul, gandeste-te daca este bine sa faci pasul acesta. Eu, zic sa astepti macar pana pe la 18 ani si apoi poti sa faci pasul acesta fara nici o problema.

| Doub a răspuns:

Să te căsătoreşti, gen... vă jucaţi, nu?laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Doub):

Vrei sa ne jucam, Doubie draga? laughing)

| Doub a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Nu, chiar dacă sună tentant, trebuie să refuz. sad

Am sampanie, si capsuni si muzica ambinetala laughing Come to paradise Doubie laughing

Muzică ambientală... adică manele? love struck

Aaaaaa nu, sa faci tu sex pe manele :| Eu ma refer la muzica ambinetala care merge pe un fundal misto, nu la o petrecere de cocalari.

https://www.youtube.com/watch?v=BFmpZFefyxA

Neinteresant, neeeahh.
Vin, îţi sparg capul cu sticla aia de şampanie, ups, şi iau căpşunii ăia. blushing

Aaaa,romantismul tau este la fel de frumos ca o executie publica laughing

Mrrrr.smug

Ooooo vai, Julieta, ma duc sa ma otravesc laughing

Du-te Romeo, da' vezi că eu nu mă sinucid. sad

Ps. Ai grijă să nu te înneci. :3

| aXy99 a răspuns:

Refuza-l. Oricat de mult l-ai iubi, la varsta asta e o nebunie. O sa regreti. Mai asteapta 2-3 ani.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu stiu care e mai nebuna, tu sau mama ta! Cum naiba sa te mariti la 16 ani? Wtf? Nu am intrebat, dar sunteti tigani? Parintii lui sunt tigani? Nici un om normal, fie mama sau tata, nu isi lasa copilul sa se insoare de la o varsta la care discernamantul lui este egal cu al unui caine care se linge la OO.Stai cuminte ca mai ai papusi multe de tocit pana sa ajungi la nunti si alte chestii.

| fornea a răspuns:

Daca il iubesi cu adevarat casa de piatra.