anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema foarte ciudata. De fiecare data cand fac sex in momentul cand ma termin stranut si nu stiu din ce motive.Va rog ajutati-ma. Am incercat cu mai multe tipe dar acelasi rezultat. se poate sa fi facut vreo alergie?

P. S Inainte sa patesc chestia asta mi-am bagat-o intr-un sandwich...Si am avut o experienta neplacuta...

4 răspunsuri:
| Heather2001 a răspuns:

Nu stiu, poate ai o alergie la...propria ta spermalaughinge singura concluzie pe care am putut sa o tragthinking

| mafiotuXXX a răspuns:

Bah steffmeister sa iti zic eu cv, TE UITI PREA MULT LA FILMUL American Pie 7 stiu si eu m-am uitat la toate americanurile 1, 2, 3,4,5,6,7,8 dar sa iei o ideee dintr-un film asta-i buna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai sa iti citez ce a realizat un studiu:

Un nou studiu britanic a descoperit că anumite persoane strănută când se gândesc la sex.

Strănutul apare când nasul este iritat şi duce la eliberarea violentă a unei cantităţi de aer. Specialiştii susţin că acesta poate fi şi un semn că persoana în cauză are gânduri erotice. Acest gen de strănut apare la oamenii care au o mică dereglare a sistemului nervos autonom, care este în strânsă legătură cu nasul.

Se ştie că strănutul normal este ereditar iar cercetorii cred că şi cel care ne dă de gol atunci când ne gândim la sex poate fi transmis din generaţie în generaţie.

Un caz de astfel de strănut a fost înregistrat de curând de psihologul Harold Maxwell. Acesta l-a descoperit în timp ce consulta un bărbat de vârstă mijlocie care se plângea că strănută incontrolabil atunci când se gândeşte la sex. Pe de altă parte literatura medicală pomeneşte de o bătrână de 69 de ani care strănuta teribil după ce avea orgasm.

Alături de doctorul Mahmood Bhutta de la Universitatea Oxford, Maxwell a condus un sondaj pe internet în urma căruia a descoperit 17 persoane care susţin că strănută incontrolabil atunci când sunt excitaţi şi 3 care au spus că fac asta după ce au orgasm.

Mai mult: Ai grijă! Poţi strănuta dacă te gândeşti la sex!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sandwichul ala avea piper prea mult? poate ai alergie la pasarica de femeie.