E vina ta ca nu iai spun ca nul mai iubesti e si normal sa se simta tradat tu nu te-ai simnti la fel?
sfatul meu varul ala e un tip ok sau a vrut doar sex, daca nasti ce se va intampla cu copilu ala tu gandesti asa un pic rational muncesti macar, el munceste? pacat de copilu ala, in primul rand spune-i tot la iubitul tau mai bine asa
2 vezi daca il pastrezi sau nu, nul cunosc pe varul ala posibil tea fraierit sa se culce cu tine ce tu simnti ce simnte ala pentru tine nu, totusi eu sunt pro viata nu avort, faci cum vrei, pacat ca tiai batut joc de iubirea lui baiatul ala
Ți-ai căutat-o rău de tot cu lumânarea. De ce nu l-ai părăsit pe prietenul tău dacă nu-l iubești? Tu știi cât o să sufere acum dacă ar afla? Ești conștientă?
Am incercat odata sa ma despart de el s a facut un accident grav de masina, a vurut sa se sinucida. Spune ca viata lui ar fi goala fara mine si etc...
Ehmm..pff..daca ar fi dupa mine eu i.as explica " iubitului" totul..si m.as duce cu varul lui..asta as face eu. Totusi ii porti pruncul in pantec, este ceva. Nu avorta!
beausingurlamasamea întreabă: