Pai nu am sa stau sa iti explic...iti dau un simplu sfat "urmeaza'ti inima"
:X:X:X:X:X My motto:X:X:X:X xaxa
Eu te-as sfatui sa renunti la gandul de a te mai impaca cu el pentru ca daca te iubea, el nu s-ar fi despartit de tine pentru a-si bate joc de o fata... adica ori este iubire ori este bataie de joc; probabil nu a avut el ce face si prietena ta era in limba dupa el si nu a avut ce te minti. Am avut si eu o prietena ceva de genul ca a ta si sincer m-am certat cu ea si nu mai vorbesc cu ea pentru ca acestea nu se pot numi prietene!
Pai din cate am citit mai sus daca chiar tinea la tine nu renunta asa de usor, de impacare daca exista sanse de impacare dupa tot ce ti-a facut nu te merita daca chiar tinea la tine nu se combina cu prietena ta nici macar in gluma si mai ales la o zi dupa ce voi 2 v-ati despartit bine asta e pararea mea si crede-ma daca vrei sa te impaci cu el doar fi sigura inainte ca tot ce ti-a spus e adevarat si ca chiar tine la tine si nu esti tu cea care de fapt e subiect de pact.
1laur acela sigur tea placut mult si poate la inceput o fi fost un pact dar pana la urama si-a dat seama ca te iubeste 2da mai exista sanse incearca sa vb cu el 3. da si sa nu te impiedice orice obstacol sa te impaci cu eeellll 4.da lupta pentru iubirea ta 6 rietena luoi 7 incearca sa ii spui ca il iubesti si ca acea fata nu este o alegere buna si daca vrea sa te schimbi schimba te pootin nu mult pentru ca nu merita! sper ca te-am ajutat
Sfatul meu este urmatorul "trateaza-l cu indiferenta" o sa se dea cu capuu de peretii cand o sa vada ce a pierdut si cand o sa vrea sa se impace cu tine intoarcei spatele atatea intrebari nu isi mai au rostul pentru ca o vorba 1 ban nu face.si cei care iti raspund nu au ei de unde sa stie ce simte baiatul respectiv...asa ca fa bine si lasa`l k baietii sunt 1000 si mult mai buni dupa ce ti-a facut`o odata cu prietena ta cea mai buna o va face mereu si mult mai rau:*
1. Nu cred ca a fost cu tine pentru un pact, tu il cunsotii mai bine si stii daca e genul de persoana care ar face pacturi care pot rani sentimentele altor persoane. De obicei nu se fac pacturi pe subiecte asa de delicate. Si chiar daca era un pact e posibil sa fii inceput sa tina la tine. 2. Intodeauna exista sanse de impacare acolo unde mai exista iubire. Daca el sta la "vrajeala" cu prietena ta o va parasi si se va impaca cu tine. 3. Poate nu ar trebui sa intervi asa de radical, lasa lucrurile sa se intample de la sine, cum am zis si mai sus daca te iubeste se va desparti de prietena lui. 4. Lasa-l pe el sa faca acest pas. acest lucru ii revine lui de facut. 5. Probabil ca tine si a tinut la tine si pactul a fost doar un pretext. Poate motivul pentru care v-ati despartit a fost altul. Se putea sa ii fii interzis parinti sau sa fie afectat de faptul ca cei din jur scoteau povesti despre el. 6. Eu una cred ca minte prietena ta. Fetele pot fii foarte geloase. Daca iti era prietena cu adevarat nu sa-r fii combinat cu prietenul tau sau macar ar fi asteptat ca tu sa nu mai tii la el. Avand in vedere ce a facut cred ca e o persoana destul de prefacuta si ca te minte. 7. Incearca sa il cauti si sa ii spui ce simti pentru el. Nu forta prea mult lucrurile lasa totul sa se intample de la sine. O sa simti daca si el te iubeste. [ Nu am vrut sa-ti jignesc prietena cu ce am scris mai sus. E doar parerea mea ]. Succes, sper sa te impaci cu el!
Salut; x! am citit tot(evident)si incerc sa-ti raspund la intrebari: 1)Din moment ce a stat cu tine 2 saptamani nu avea cum sa faca asta pentru un pactcred k te-a iubit sincer:*, 2)sanse de impacare? sigur ca inca exista, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu asta, 3)fa ce-ti spune sufletul; xdaca sufletuu` iti zice sa lupti, lupta, 4)nu are rost sa-i despartidak e cu ea doar de vrajeala(cum a spus), se vor despartii singuri), 5)a tinut normallcum am zis mai sus la raspunsul de la intrebarea nr 1, sigur k te-a iubit; x[cu adevarat], 6)Poi eu cred ca prietena tah, 7)pai spune-i ca nu duporti sa fi`ti certati, ca tii la el prea mult, si ca macar ptieteni sa fiti(se va intampla mai mult)...P.S.Nu te zbate prea mult. sper ca te-am ajutatBye.
1.cati ani ai?
2. daca ai mai putin de 13 lasa baietii si apucate de scoala
3. daca esti mai mare impacate cu el