Daca i-a venit ciclu, slabe sanse ca aceasca sa fii ramas insarcinata.in plus spui ca nu ai avut penetrare deci cu atat mai putin. indarcinata ramai doar atunci cand iti dai drumul in ea fara nici un fel de potectie(anticonceptionale)! daca este racita jos dupa cum si spui este posibil ca acea cunoare "ciudata" sa fie de la acest lucru, deci stai fara grija... dar poti folosii un test de sarcina, pe care il achizitionezi de la farmacie, pentru linistea ta si a iubitei tale...
Mersi mult, primesti funda...mi se pare cel mai bun raspuns.
Ma bucur ca am putut sa te ajut... succes pe mai departe:*
Daca i-a venit menstruatia logic ca nu are cum sa fie insarcinata, stati linistiti si data viitoare protejati-va!
Pai clar nu e insarcinata.nu`i neaparat sa ai mereu simptomele menstruatiei.si daca e racita de aceea are acea culoare si cantitatea mai mica.deci stai fara griji.
Eu sincer zic sa nu-ti faci griji probabil ca este de la raceala dar ce naibii nici nai apucat sa introduci, calumea asa ca eu zic sa nu-ti faci griji dar daca vreti sa va convingeti cel mai bine ar fi sa faketi un test de sarcina si gata.
Faceti un test de sarcina ca sa nu va mai stresati atat, dar eu zic ca nu e insarcinata.