| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a întrebat:

Am o problema foarte mare acum 3 saptamani am facut dragoste cu iubitul meu dupa ce el a ajuns sia retras penisuk din vagin si nu si-a dat seama ca mi-a ramas un pic prezervativu in mine este posibil sa fi ramas insarcinata help

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e posibil, fiindca nu ati folosit corect prezervativul. In momentul in care ejaculeaza, el trebuie sa tina cu mana baza prezervativului si sa scoata pensiul din vagin inainte ca erectia sa dispara. Poate ar fi bine sa cautati pe net cum se foloseste corect prezervativul, fiindca folosit gresit nu are eficienta dorita.

| CevaNormal a răspuns:

Sanse sint putine de a fi ramas insarcinata, dar cauta pe net cum sa previi astfel de situatii, adica ca trebuie sa faci daca ti se intimpla asa ceva, oricum parerea mea e sa nu te alarmezi prea tare, totul se va calma,

| matchpoint a răspuns:

Din pacate sunt mari sanse sa fii insarcinata. Fa un test de sarcina. Mai multa grija pe viitor.

| alexdop21 a răspuns:

3 lucruri ai de facut in cazul asta :
1. Fa-ti un test de sarcina
2. Mergi la medic
3. Ai mai multa grija pe viitor.

| dada a răspuns:

Noi de unde sa stim? straight face straight face fa-ti un test de sarcina

| justify a răspuns:

Mergi la doctor...asta e cel mai bine...succes...:*

| pypa007 a răspuns:

Alexandra se poate sa fi insercinata da nu poti sa vezi pana nu meri la spital sa vezi daca a lasat un pic in tine nu stiu daca se poate sa ramai insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Partenerul trebuie să știe foarte bine că trebuie în momentul retragerii să pună mâna și prezervativ de la baza penisului. O mișcare greșită și pot apărea surprize nedorite de voi.
Un test de sarcină peste câteva zile să vezi ce s-a întâmplat, te ajută să te destresezi un pic.
Poți citi aici mai multe: www.seximus.ro
Iubire fără griji.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca prezervativul si-a varsat continutul in vagin este posibil sa fi ramas insarcinata.

| sanzy a răspuns:

Du-te la doctor... si daca ai ramas inasrcinata si nu esti inca pregatita...(stiu ca pentru uni suna total aiurea si nebunesc) avorteaza... daca nu iti av fi mult mai greu pe viitor