"Prietena" ta nu e prietena. Daca iti era prietena se gandea ca e iubitul tau si ca nu-ti poate face asa ceva, nu te poate face sa suferi! Amandoi te-au ranit intentionat si constienti! Apropo nu te mai baza pe prietena ta si sa numai ai incredere in ea pentru canu merita, este o tradatoare! Eu zic sa te razbuni pe amandoi gen: Te impaci cu el pentru 2zile, o faci geloasa pe prietena ta, si il parasesti pe el.Nu merita sa suferi din cauza lui, merita ca ei sa-ti cunoasca suferinta.
Tie teama sa nu o ranesti pe prietena ta? crezi ca ea s-a gandit ca o sa te raneasca pe tine cand s-a combinat cu el? nu cred ca are de ce sa iti pese de ea si nici de el.eu sincer i-as da dracu pe amandoi cu ea nu lasam loc decat de buna iar cu el cred ca nici atat dar tu decizi eu zic ca nu merita.
Eu cred ca din partea prietenei tale nu a fost frumos ce ti-a facut. Si daca tu chiar simti ceva atat de puternic pentru acel baiat ar trebui sa vorbesti cu prietena ta si sa vezi ce iti zice. Si daca nu se supara (prea tare). ei bine..bafta cu tipul ala