Frate,interesanta poveste.ii spui ca daca nu-l place, dc sa fi-e cu el, ce relatie este aia.pai daca ai zis ca ti-e prietena...scoate-o in oras.fa-o sa se simta bine, vezi tu poate mte combini tu cu ea, acum esti a 10 ca si mine scoate-o la un suc, in parc etc.vezi tu bafta
Cand tii la o persoana ti se pare ca toti care stau cu ea nu sunt buni de nimic, ca sunt cele mai oribile persoane de pe fata pamantului.e ceva normal! dar nu inteleg dc daca voi va placeti nu incercati sa fiti impreuna? iti schimbi si tu comportamentul(sa nu mai fi golan) si incerci sa o faci pe ea sa uite de celalalt! nu poti sa stai toata viata dupa ea sa-i spui cu cine ar fi bine sa umble si cu cine nu
@EleNa eu mi-am schimbat deja comportamentul si in legatura ca daca tin la ea toti mi se par nepotriviti...de ala din cls a 8a nu mi-a placut pentru ca nu stia sa se comporte cu ea, statea mai mult si juca fotbal sau la biliard decat cu ea, doar buna, cf si cam atat, iar asta cu care e acum e "dealer" daca ma intelegi ce vreau sa spun si e si consumator si chiar nu imi place de el, si nu vreau ca ea cumva sa se indragosteasca de el pentru ca si asa are o boala care se agraveaza pe baza stresului sau a derpresiei nu stiuh sigur...pe scurt daca e stresata sau intr-a intr-o depresie din cauza lui i se agraveaza starea de sanatate
Daca u simti ceva pentru ea... spune-i ca u o placi si ca vrei sa fi cu ea...si poate daca e cu tine il va uita pe fostul.
Mi'a placut povestea ta, eu zic sa ii spui ca tu ti la ea si ati vrea sa fiti din noi ca in clasa 8-a. spune-i ca tipu nu e dea ea. declarati dragostea in fata ei,sun'o si tu din cand in cand, trimitei cat eun mesaj, ca sa vada ca nu ai uuitat'o
Pff. fetele astea nu?
spune-i ca o placi [bea cwa sa prinzi curaj ] interesanta povestea ta dar nu stiu cat de adevarata, daca chiar te placea facea ea primul pas ( fetele sunt mai tupeiste) sau invers fa-l tu! Nu e nimic greu iar daca te va respinge nu te-a iubit niciodata ti-a dat doar impresia ca te place si simte ceva ( stiu cum e, faac si eu multe chesti de genul acesta fara sa realizez ca uni sufera mai tarziu )
AndrewTate7789 întreabă: