Deci ii spui asa:
Cu cine esti pana la urma, cu mine sau cu cainele? Vad ca la el ti mai mult, siii acorzi mai multa atentie.
Buna,Si eu am catel, si-l iubesc, dar trebuie impuse niste limite.Si al meu e rau, dar nici chiar asa.Trebuie sa discuti cu el, pentru ca asa nu se poate.Ori isi schimba comportamentul, ori eu l-as lasa in pace.Nici aia sa ii faci ceva la caine nu e o solutie, pentru ca si-ar da seama si tot tu ai fi de vina.Eu a-si discuta cu el si i-as spune tot ce cred si ce simt, ori face ceva, ori lasa-l in pace.Te pup
Sunt o mare, MARE iubitoare de animale şi câinii sunt preferaţii mei. Totuşi cred că o persoană care face aşa are grave probleme cu capul, nu e normal nimic în comportamentul lui. Da, înţeleg să îţi iubeşti animalul, dar până la a-l idolatriza este cale lungă.
Totuşi, un lucru este clar: dacă o să-i faci rău câinelui, îl vei îndepărta şi pe el. Deci ori alegi să pleci ori începi să te porţi frumos cu câinele. Ai încercat să faci asta vreodată? Pentru mine e clar, e foarte important pentru el câinele ăsta şi nu ai să îl câştigi niciodată de partea ta dacă nu îl/te prefaci că îl îndrăgeşti. Dar te avertizez, nu ai să poţi să-i schimbi tu convingerile. Ori îl accepţi aşa cum este, ori o laşi baltă. În mod normal ar trebui să-l iubeşti cu toate defectele şi ieşirile lui, nu să încerci să-l schimbi sau să încerci să iei de lângă el un lucru pe care îl iubeşte aşa de mult.
Eu nu cred că aş putea fi în locul tău pentru că ţi-am spus, iubesc mult animalele. Câinele ăla ar risca să fie cel mai alintat din lume. Discută cu el despre asta. Nu înţeleg de ce nimeni nu comunică înainte de a pune vreo întrebare cu partenerul. Dar ai spus că ţi-e frică să nu te dea afară din casă, probabil te şi întreţine... în cazul ăsta tu ai nişte pretenţii. Şi be careful, câinele te-a simţit. Să nu ţi-o facă el înainte să i-o faci tu.
Sincer cainele e doar un animal nu trebuie sa porti invidie pe el si nici sa ai intentii rele. Uite daca chiar vrei sa scapi de caine intereseaza-te de un centru pentru animale si dul acolo. Oricum e mai bine sa te desparti de acest om ca dupa cum am citit in text mi-am dat seama ca tu nu prea esti importanta pentru el. Asa e cel mai bine