| Adytza551 a întrebat:

Am o problema foarte mare, eu am 19 ani si prietena mea are 15 ani si vreo 3 luni, sunt cu ea de 10 luni o iubesc ea ma iubeste foarte mult,dar parintii ei au aflat ca am facut dragoste cu ea, eu nu am fortato, ba din contra ea mi-a zis daca vreau si eu o iubeam foarte tare si am facut dragoste cu ea am facut intr-o luna de 2 ori atat, si acum parinti ei o duc la ginecologie,si vrea sa depuna plangere, dar fata mi-a zis ca va spune ca nu sunt eu cel care am facut, si doar a incercat cu un castravete sa vada cum e. Nu stiam ca nu am voie sa fac sex cu o fata de 15 ani ce sa fac nu pot sa discut cu parinti ei sunt nebunii.Nu am agresato,nu am lovit-o,nu am tras de ea, nu am injurat-o, ba din contra ma port foarte frumos cu ea

8 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Mai bine spune ca te iubeste si ca a facut-o cu tine pentru ca a vrut, nu ca a incercat cu un castravete.nu patesti nimic, nu ai violat-o sau ceva de genul asta, deci stai linistit

| neutrino a răspuns:

Necunoasterea legilor nu de absolva de vinovatie, iar parintii ei au tot dreptul sa-ti faca reclamatie, indiferent de vointa si moralitatea fetei. Tu esti major, ea nu.

| Alcyon a răspuns:

Si-a inceput viata sexuala cu un castravete laughing Asta-i cea mai penibila scuza pe care-am auzit-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ea minora, puscaria te mananca!
Nu stiai ca nu ai voie?
Sa fim seriosi!
Toata treaba era sa te gandesti la consecinte!
Numa ca daca ea a vrut sa faceti acest lucru, nu-ti face griji!
Chestia este sa nu depuna nimeni plangere impotriva ta!
Te pup!

| Public22 a răspuns:

Atunci esti ok, daca fata nu depune plangere impotriva ta, politia nu are ce sa-ti faca.

| anonimus321 a răspuns:

Daca si ea a vrut sa faceti asta, nu ai ce sa patesti. Vorbeste cu ea si spune-i sa le zica alor ei ca a facut-o pentru ca te iubeste si nu e nimic grav, o sa fie cu tine in continuare. Nu ai ce sa patesti daca ea declara ca a vrut si ea acest lucru. Vorbeste cu ea si spune-i sa discute cu parintii ei! Succes

| Everithyng1922 a răspuns:

Buna, in primul rand trebui sa te calmezi! Nu au ce sa iti faca atata timp cat fata spune ca a fost de comun acord.
Totul va fi ok, incearca sa vorbesti totusi cu parinti ei si explica-le ca tu nu ai fortat-o sa faca nimic din ceea ce nu a vrut.
Spune adevarul si fi tare! Daca va iubiti veti gasi o cale amandoi sa treceti peste acesta grea incercare!
Mult Noroc! happy

| NMTeCxTelRyS a răspuns:

Daca nu stiai ca nu ai voie sa faci... cu o fata de 15 ani ai multe lipsuri si arati ca nu ai creier.