In mod sigur te place.Intrebarea e: el stie ca tu il placi? Spune-i.Dar ai grija e posibil sa fie o fire mai geloasa si nu e chiar ok.
Ce virsta aveti voi?
Ideia este ca face bine, ce face chiar daca cu un ton mai ridicat iti spune toate astea, sa nu fumez, sa nu vii tirziu acasa, sa nu consumi alcool, etc.
Este un om caruia ii pasa de tine, si vrea sa te invete cum sa fii o personalitate in viata, si sa nu te conduci dupa alte fufu la virsta ta.
Dar ceia ce nu inteleg eu, de ce nu vrea sa fiti impreuna ca si indragostiti? esti prea mica sau carei treaba?
spunind ca te iubeste ca pe o sora, e putin zis.
Ai grija cu tipul asta.
Niciun baiat nu are dreptul sa iti impuna reguli!
Niciun baiat nu are dreptul sa te loveasca!
De ce ai avea nevoie de un astfel de baiat langa tine?!
E foarte protector si are sentimente pentru tine. Ar fi bine sa faci tu primul pas, si in acelasi timp ii poti spune ca este prea posesiv. Ai grija sa nu-ti controleze viata si sa-ti calce in picioare parerile.
Cu siguranta simte ceva pentru tine altfel nu i-ar pasa daca iti strici viata, poate ca sunteti prea mici si te lasa sa mai cresti ca sa nu iti strice copilaria dar in mod cert ii pasa de tine
Draga mea ce varsta aveti? E clar, adica sunt aproape sigur ca tipul simte ceva pentru tine, te iubeste sau te place dar momentan nu vrea sa-ti spuna, are sentimente pentru tine si le ascunde usor sub masca de "fratior protector", vreau sa mai vorbesc cu tine despre asta, chiar stiu prin ce treci, daca va fi ceva intre voi te vei simti extrem de iubita, ocrotita si implinita, inca traiesc si eu o astfel de poveste dar ai grija sa nu devina prea gelos si posesiv, oricum acestea se stabilesc la un moment dat, asa a inceput si la noi si acum suntem extrem de fericiti in ciuda celor care se baga in relatia noastra, dar cati ani aveti, astept raspunsul tau si iti voi da in continuare sfaturi! Daca vrei vorbim si pe privat! :*
Eu am 17 el 20
Asta e, e clar ca te iubeste eu ti-am spus, deja nu mai are cum sa tina la tine doar ca la o surioara incearca sa bati tu apropouri! Cum v-ati cunoscut, ce ati mai facut impreuna, adu-i aminte de momentele frumoase, momentele voastre! Succes, o sa mearga iti garantez!
Mai mult ca sigur are sentimente pentru tine.Dar ai grija este prea posesiv si nu cred ca mai tarziu iti va conveni. daca vreodata o sa ai o relatie cu el nu il lasa sa iti calce viata in picioare.totusi ai si tu viata ta, parerile tale.nu il lasa sa iti controleze viata.ai grija sa nu ajungi marioneta lui
Cu siguratnta te place. De aceea vrea sa te pastrzi "pura"; nu te lasa sa bei, sa fumezi, etc. Oricum, cati ani aveti? Succes!
Eu cred ca tie iti place sa fii "cainele" cuiva si astfel o sa ai mult de suferit! El nu are niciun drept sa iti spuna tie ce sa faci si cand sa faci( de fumat si baut e ok, mai ales daca esti minora), in rest, nu ar trebui sa fie treaba lui, fiindca tu nu esti un "bun personal". Inceteaza sa mai fii asa sau o sa ajungi o vagaboanta fara sa iti dai seama!
100% te iubeste enorm... dar ii e poate rusine sa iti zica ca te iubeste!
Cu siguranta te place daca e asa protector cu tine si cred ca i-a facut placere sa doarma cu tine si sa va petreceti timpul impreuna