| AdamT21321 a întrebat:

Am o problema foarte mare! Nu ma ascund, sunt clasa a 7-a, am avut o iubita, de ceva vreme m-am mutat si când am venit aici am vazut un baiat, am simtit senzatia aia ca si cum mi-ar placea de el, e foarte dragut sincer sa fiu dar eu nu vreau sa il plac, ce pot face, ajutați-ma (bine nici nu sunt fete foarte frumoase pe aici dar am nevoie de ajutor)

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

S-ar putea sa fii bisexual. Sau nu.
Dupa mine, cred ca atragerea asta este de scurta durata si in timp va disparea complet. Chiar daca ai avut o iubita, asta nu inseamna ca nu ti-ar placea si baietii.
Dar daca te-ai gandit ca ceva nu este in regula, cand ai stabilit ca baiatul acela este atragator atunci analizeaza situatia foarte bine. S-ar putea doar sa fie ceva de moment. Asa ca gandeste-te bine la ce trebuie facut.
Si chiar daca ai ajunge sa fii indragostit de el, nu este nicio problema in asta (singura problema ar fi sa nu fie el atras de alti baieti, sincer).

| AdamT21321 explică (pentru IgnatVictor):

Multumesc, mai facut ma simt mai bine. Sper sa fie cum zici tu si sa treaca.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-mi voie sa ma indoiesc ca ai avut iubite la 12-13 ani. Iubitele se manaca cu sex, ori tu nu ai facut asa ceva inca.
La varsta asta, prieteniile si preferintele se schimba precum ciorapii, azi 1 pereche, maine alta!
Ia-o mai usor si pastreaza-ti langa tine prietenii care iti plac si sunt sinceri, ca de mincinosi te vei satura tu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să analizezi foarte vine senzația.
Ai avut o iubită.
Acea iubire provoca o senzație. Să îți aduci aminte acea senzație.
La senzația de iubire față de acea fată participa tot corpul, dacă îți aduci aminte bine.
Acum ceva din mintea ta crează senzația pe care o simți față de acel băiat. Altă parte a minții spune - nu vreau- atenționând că ceva nu este în regulă.
Iar la remarca că nu există fete drăguțe în jur, îmi amintesc ce spunea un om mai în vârstă pe care l-am cunoscut întâmplător.
Nu există femei ( fată) urâtă. Înseamnă că nu ai băut destul.
Acesta nu este un îndemn la beție din partea mea.
Să te apropii de cea mai urâtă fată. și să îi spui că ea e drăguță, că arată bine, să vezi cum strălucește imediat, ca un diamant acum scos din mină de la 10 km adâncime.

| Andrei283 a răspuns:

Esti prost copile ai 7 ani cat ai de esti asa prost esti bisexual ce dracul esti fata sau baiat aa?