In primul rand nu-i o problema foarte mare. Daca patesti ceva rau, moare cineva sau de genul asta, atunci e o problema mare. Despartitu de persoana iubita e nasoala, dar poti trece peste ea mai usor decat peste alte chestii. Trust me, is chestii mult mai rele.
Dupa asa ceva, cel mai bine ii sa stai singur o perioada, sa incerci sa treci peste, nu merg fazele de genul:"ma combin cu urmatoarea sa uit de ultima". Nu fa niciodata asa. In felu asta, iti aduci "bagaju emotional" sa zic asa si in urmatoarea relatie. Gandeste-te asa, cand mergi la cineva acasa, nu vi ca un... cu bagaje dupa tine nu? Vi liber, din buna voie, linistit, calm etc. Deci sfatu meu, gaseste sa faci ceva ce-ti place, macar 1 luna.
Inca ceva, sa nu dai in sindromul "saracul de mine" si sa te plangi. Chiar nu te ajuta. Daca ai un prieten bun, care sti ca ii de incredere, poti sa te descarci in fata lui sau ceva de genu, sa scapi de frustrarile adunate.
A da si sub nici o forma nu fa chestii tampite gen alcool sau alte faze de genul asta. Sper ca ai cules cat de cat niste chestii folositoare. Succes!
Cred ca iti vine sa-ti iei campii.si eu is in aceeasi situatie, ma gandesc doar la el dar o sa`mi treaca o data si o data asa si tie. N`am ce sa mai fac, i-am spus ca-l iubesc si mi-a raspuns ca nu-l mai intereseaza de mine. O sa-ti treaca sunt sigura, gasesti tu o alta fata care sa te merite, sau daca nu de ce nu incercati sa va impacati, poate va mai acordati o sansa.
O sa iti treaca!
Stiu prin ce treci.
Sunt satula si eu de toate.
Nici nu stiu cum mai rezist in halul asta.
Bafta! Si fii tare!
Si daca nu vroiai sa va despartiti, spune'i! Eu am facut o prostie ca am tacut!
Inceraca sa treci fiecare suflet trece prin aceasta situatie pana isi gaseste sufletul pereche
Buna,
Toate la timpul lor!
Iti va trece dar foarte greu incearca sa iti ocupi timpul astfel incat sa acorzi toata atentia pe altceva astfel nu o sa te mai gandesti la ea.Acuma asta este un ''medicament'' doar pentru cat iti ocupi timpul insa seara, noapte, dimineata sau cand nu practici hobbyul o sa suferi doar daca nu te preocupi cu ganditul la altceva.
Ai putea practica un sport, sa stai mult cu prietenii sa glumesti cu ei, sa joci fotbal, baschet si o sa va distrati foarte mult.Incearca sa iti ocupi timpul si gandurile astfel vei uita foarte repede.
Cu mine a mers! Pa si te pup sper sati fost de ajutor.Nu uita la bine si la rau, zambeste mereu!
Da-mi un mesaj cu id-ul tau daca vrei si zi-mi povestea voastra poate te pot ajuta.Mersi>
Incearca sa iti gasesti o ocupatie. sa iesi cu prieteni sa vezi mereu fete noi sa razi sa uiti de tot.Gaseste`ti un hobby ceva. Joaca un joc. Practica sporturi. Incearca sper sa te ajute cu ceva. :* funda?
AndreeaI012452 întreabă: