| νєησм a întrebat:

Am o problema foarte mare unii dintre voi sar potea sa nu ma credeti deci acum 6 zile a fost ziua mea am implinit 13 ani si a fost o petrecere a durat 4-5 ore si invitatii dansau nici o problema dar am mers cu o fata in dormitor si am facut sex neportejat.am facut anal si vaginal.bon iar acum cred ca va fi insarcinata eu am ejaculat afara iar menstruatia ei e neregulata si trebea sa ii vina peste doua zile si nu i-a venit nici pana acum e insarcinata? Va rog eu ajutati-ma! Ea nu le-a zis parintilor ei si nici eu la ai mei. FUNDA! URIASA!

Răspuns Câştigător
| Cory_3470 a răspuns:

Este o problema amnd2 sunteti minorisad dar spune-i sa mai astepte putin timp daca nu ia venit pana la sfarsitu luni. ducetiva la spital si vedeti daca chiar a ramas... dar asteptati ca poate o fi vreo intarzierebig grin dar nu cred ca poate sa ramanathinking aveti grija

funditabatting eyelashes

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Posibil sa fie insarcinata, dar probabil nu e. Tu ca tu, dar ea trebuie sa le zica repejor parintilor ca sa o duca la ginecolog. Acum e femeie si are niste responsabilitati.

| florg78 a răspuns:

Situatia e dificila, find amandoi minori, in ceia ce priveste sarcina sunt sanse mici de aramine insarcinata ejaculind afara, insa nu exclus, deoarece in timpul actului se elimina sperma in cantitati f mici ne sesizabile ce ar putea sa-si faca treaba.indicat era sa v protejati, dar asta-i situatia acum.nu stiu ce sa zic indicat ar fi sa vb cu unul din parinti care credeti voi ca var intelege mai bine si sa gasiti o solutie.succes

| pacalici a răspuns:

Nu se stie frate poate ne inviti la nunta sau la botez

| SlowLikeSnow a răspuns:

Daca o are neregulata de unde stie cand trebuie sa-i vina?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si fa pipi, si lasa vrajeala.ca nici nu stii unde o are daramite sa o mai si nimeresti.mai geo, cand te masturbezi nu inseamna ca faci sex, ci onanie, de la boala lui Onan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ar putea sa fie insarcinata daca ai ejacuat afara?! Helooow :-|