| Liora a întrebat:

Am o problema. fostul meu prieten de acum 2 ani, sunt indragostita de el, am impresi ca nu e aceeasi persoana. s-a schimbat enorm. Acum in viata lui nu e nimic oficial dar cred ca ii place de o prietena de-a mea. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Buna!

Din pacate sunt oameni care se schimba peste noapte. deci o perioada de 2 ani este destul timp pentru o schimbare de comportament mai ales la baieti.
Fa-l sa se reindragosteasca de tine ...imbraca-te cat mai sexy, fi cat poti de feminina, de zambitoare de draguta in preajma lui sau cu el...fa sa pari pe langa pr ta o adevarata printesa!

| IloveME a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te aranjezi cat mai ok sa-ti suni cea mai buna prietena si sa iesi la distractzie(intr.o sambata ma refer) intr-o discoteca unde sti ca el nu va fi.incearca sa vb cu tipii de acolo care ii crezi u mai draguti, incearca sa cunosti o alta lume diferita d cea a lui.nu are rost sa te mai gandesti la trecut.incerca sa-i uiti, incearca c cu el niciodata nu ai facut.2 ani :O sa fi indragostita si sa nu-ti dai seama ca nu te merita e cam mult zic eu :d