Dacă acel lichid alb e ceva mai cremos, atunci menstruația îi va veni.
Dacă intr adevăr își cunoaște corpul și cunoaște durerea de menstruația, atunci nu ai de ce să îți faci griji.
Pastila nu prea își are rostul. Sfat: ferește te pe cât posibil de ea!
In urma primei ejaculari in uretra (canalul din penis) intotdeauna ramane o anumita cantitate de sperma semivascoasa lipita de peretii uretrei care nu poate fi indepartata prin spalare sau stergere. Dupa 15-20 de minute aceasta sperma se fluidifica,(devine foarte lichida) si se va scurge intotdeauna nesesizabil/imperceptibil din penis in vagin, in cazul in care barbatul nu a urinat intretimp si este reluata actiunea sexuala. Pentru instalarea unei sarcini acea cantitate infima de sperma poate fi suficienta in cazul in care fata/femeia este in perioada fertila/preovulatorie. O sarcina doar in aceasta situatie s-ar putea instala deoarece pentru formarea unui embrion/copil este obligatorie prezenta unui OVUL VIABIL. In lipsa acestui OVUL formarea si instalarea unei sarcini devine imposibila.Multa sanatate
In cazul in care este adevarata afirmatia :
BUBUconstantin explică (pentru Ioana803): S-a intamplat acum 5 zile ...si ea cam peste o zi sau doua trebuie sa ii vina...e de rau?
In cazul in care in ultimele 6 luni fata a avut un ciclu menstrual regulat fara abateri in + sau in - mai mari de 1 zi si menstruatia incepea intotdeauna la data prognozata, se poate afirma ca in ultimele 5-7 zile ale unui astfel de ciclu menstrual chiar si in cazul ejacularii intentionate in vagin nu se poate ramane insarcinata decat cu totul accidental.Probabilitatea de sarcina se situeaza sub 5%.
In cazul tau nu exista un asemenea risc, cu totii poate ca am visat, candva, la fel!
Sunt stresat la maxim de cateva zile ...dc nu este vreun risc?
Dar nu mi-am dat drumul in interior...
Șansă de a rămâne e destul de mică.
Deci, nu va stresați prea mult!
Stresul este o cauza întârzierii menstruatiei.
Șanse de sarcină, pot există oricând atât timp cât e neprotejat.
Dacă fata e virgină, la primul ei contact sexual, organismul ei poate să elimine un ovul.
Depinde foarte mult și în ce perioadă a lunii se află și dacă menstruația ei este regulată sau nu.
S-a intamplat acum 5 zile ...si ea cam peste o zi sau doua trebuie sa ii vina...e de rau?
Dacă menstruația ei este regulată, aceasta se afla dintr-o perioadă cu risc scăzut de sarcina acum 5 zile.
Fiind virgina și dezvirginata, șansă de a i întârzia la primul contact sexual este perfect normal.
Însă repet, șansa de a rămâne insărcinată la dezvirginare este mult mai mare decât în oricare altă perioadă.
Să zic ca sunt șanse de până la 30%.
Doar trebuie să fii calm și sa nu te stresezi.
Oricum...ea nu știe când trebuie să îi vină menstruatia? Adică sunt anumiți indici care să te anunțe cu măcar 5 zile înainte ca are să îți vină.
Ii curge lichid alb si are inconforturi la burta ...deci de acum trebuie sa ii vina...
Faza e in felul urmator.Eu nu aveam nimic pe ea cand am bagat-o, era uscat, si inountru a fost doar 1 min max, si am scos-o sa nu aiba vreun risc, inca nu ii vine regulat mentruatia, si toata chestia sta sa intramplat acum 5 zile, iar ea de acum incepe sa simta la burta ca o doare cum ca trebuie sa ii vina de acum... poate sa ia ceva pastile sa fiu mai sigur ca nu ramane sau riscul este minor, nu stiu ce sa fac sunt panicat ((
Dacă acel lichid alb e ceva mai cremos, atunci menstruația îi va veni.
Dacă intr adevăr își cunoaște corpul și cunoaște durerea de menstruația, atunci nu ai de ce să îți faci griji.
Pastila nu prea își are rostul. Sfat: ferește te pe cât posibil de ea!
Mutubal întreabă: