Stai linistita nu o sa mearga, nu are atata tupeu. Ignoranta este cea mai buna metoda
Eu cred ca varianta optima ar fi sa le spui parintilor tai ce se intampla. Nu cred ca vor spune parintilor tai insa nu te vor lasa in pace. Si nu este exclus ca in spatele santajului sa se afle si altceva.
Si inca ceva : retine ca santajul este pedepsit de lege.
Pai nu am inteles dc toata lumea are ceva cu fostul tau prieten Cel mai bine nu crezi ca ar fi sa vbesti cu unul dintre parintii in care ai mai mare incredere, sa-i povestesti ce se intampla si ii ceri ajutorul ca sa scapi de acel barbat si de familia lui? Daca nu poti sa vbesti cu ai tai atc incearca sa faci cumv sa iti schimbi nr de tel si daca continua sa te santajeze fa-ti curaj sa spui cuiva problema care te macina ca sa o rezolvi si sa stai linistita.Multa bafta!
Astea sunt complet nebuni! cel mai bine ar fi sa vbesti cu parintii tai, pentru ca vad ca tu nu ai reusit sa rezolvi nimic, asa ar fi cel mai bine
. Na-re ma ce sa iti faca stai linistita, lasa-i sa vina la tine si u le spui adv lu ai tai, da mama si tata am fost cu un baiat ceva timp, in schimb asta ma santajeaza ca daca nu fac sex cu el si ce altceva mai vrea ca vine la mine la usa. Ai incredere in parintii tai ca ei te vor crede, da mai bine le spui u prim a adv. Vorbeste cu maica`ta incet si spune`i totul. Da mama am fost cu un baiat si acum asta ma tot santajeaza si nu ma lasa-n pace.La fel si nevasta`sa cu soru aluia se tot iau de mine ca cica dc am avut iubit si au ciuda pe mine ca arat mai bine ca ele. Si ea te va intelege ai incredere in tine si vorbeste`i cu inima deschisa spune`i tot pentru ca e maica`ta si stie ce masuri sa ia. Mie una mi se pare absolut normal ca ai avut un prieten. na-re ce sa-ti faca ca doar esti fata nu esti lezbi ca sa te uiti dp fete!
(Ei te emeninta ca stie ca ti`e frica sa nu vina la tine si din asta ca daca era veneau de mult stai calma:* rezolva cum ti-am zis eu@)
Chestia este ca eu vreau ca totul sa se termine repede fara sa afle lumea.Nu vreau scandal si de aceea nu vreau sa afle ai mei. Sper ca timpul sa le rezolve pe toate
Pe sora barbatului care ma shantajat(este de varsta cu mine) si pe el ii cunosc de cand aveam in jur de 3-4 ani asa.Tocmai de aceea nu ma asteptam sa faca asemenea lucru
Probabil daca nevastasa a gasit nr tau in tel. la el o fi imbarligato altceva si nu i-a spus adevarul e ceva normal nu? iar tu le poti spune parintilor tai ce ti se intampla ca la o faza de asta nu ii mai intereseaza pe ei ca ai avut tu un iubit asta e ceva mai grav decat ca o relatie si asa rezolvi totul si scapi de calvarul asta
Dar nu ne ai spus de ce considera ca e naspa ca ai fost prietena cu acel baiat.
Daca as fi in locul tau le-as spune parintilor pentru ca ei o sa fie tot timpul langa tine si te vor ajuta.
Anunta rapid cia-ul, swat-ul, cheama rusii rapid rapid
acum serios... vorbeste la politie poate-l fac de niste bani aia
Cred ca imi scapa ceva in toata povestea asta Cu siguranta ai omis ceva M abtin de la alte comentarii oricum
Care e legatura dintre fostul tau iubit si acest domn? cum l-ai cunoscut pe acest domn si pe sora lui?
eu cred ca totul se trage de la fostul
beausingurlamasamea întreabă: