anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema gravaaa. Ma apuca NERVII cand ma gandesc ca prietena mea vorbeste cu alti baieti si pun mana alti baieti pe ea. Sunt eu nebun?

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Desigur.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai si... chiar asa se si intampla?

| LoveSleep a răspuns:

Doar bolnav. Gaseste-ti un psiholog si rezolva-ti problemele pana nu te vedem la știri.

| SilentRain a răspuns:

Ești nebun că mai stai cu ea, las-o cauta alta mai serioasa

| Emma30555 a răspuns:

De ce te gândești la asta? De ce îți pasa? Nu e proprietatea ta, e simplu, dacă te place sta cu tine dacă nu e libera sa plece, crezi ca dacă îți faci gânduri și nervi o ții lângă tine? Dimpotrivă asta va fi primul lucru pentru care se va îndepărta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ești nebun. Acum depinde de reacția ei când vorbesc alții cu ea și încearcă să se de-a la ea.
Nu ascultă de alti retardați care zic că ești prea gelos, prietena ta daca chiar te place sa va asigura că nu o sa ști că vorbește cu alții sau și dacă o face o să-ți spună imediat de ei. De controlat nu o poți controla, dar trebuie sa te impui daca nu îți place cum reacționează și cum se comporta. Dacă nu vrea, atunci te despărți de ea sau o ignori și o lași să meargă la ei daca e mai bine. Dacă într-adevăr e prietena ta, o să aibă ochi numai pentru tine.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ba este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nebun nu esti, esti doar prost si ea e doar curva. Paraseste-o retardarule, ce mai astepti? Las-o in colo de curva, ce te mai consumi degeaba? NU merita nici sa ii mai pronunti numele, salut, ai si tu demnitatea ta, da-i Block peste tot si pa, te pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i sa nu le mai permită băieților sa o atingă că te deranjează acest lucru, și încearcă să fi mai calm și să vorbești cu ea deschis și sincer despre lucrurile ce te deranjează

| xRaffy a răspuns:

Sigur e prietena ta? Cam mult le permite sa pună mana pe ea.