Imi pare rau ca ai ales sa il minti de la inceput dar ti-ai facut-o cu mana ta cum s-ar zice. Iti dai seama ca acum, dupa ce comportament ati avut amandoua va considera niste copile. De apreciat este insa faptul ca i-ai spus adevarul pana la urma si nu ai continuat sa il minti asa.
Ca sa realizezi ce parere are gandeste-te ca a vrut numerele mamelor voastre in loc sa va explice voua deci nu va considera suficient de mature pentru a purta o conversatie.
Sunt prea multi ani diferenta intre voi doi, cum a spus cineva mai sus poate sa aiba probleme. Iar cat despre saritul imediat in pat iti dai seama ca la 19 ani ii trebuie si asta. Plus prejudecatile parintilor, colegilor si prietenilor. I-ar fi mult prea greu si fara rost zic eu. Ar mai fi chefurile de exemplu unde tu nu poti merge din cauza varstei, noptile pe care nu le puteti petrece impreuna sau o vacanta in care nu puteti pleca. O fata de varsta lui ar putea sa ii ofere toate astea si fii sigura ca el asta si cauta
Acum trebuie sa nu-l mai contactezi si sa te indepartezi de el deoarece o "relatie" nu ar avea niciun viitor.
Oooo dar matura mai esti draga se vede lasa ca ai sa vezi tu maturizare atunci cand unu iti zice sa stai la cratita toata ziua si sa ii faci masaj la picioare cand vrea. Bagati mintile in cap si nu mai copilari ca asa toti isi vor bate joc de tine fii mai aldracului cu cine trebuie.
El e barbat si voi doar doua copile, lasati-l in pace mai aveti destul timp...
Nu stiu daca o sa reusesti el te vede acum ca o copila mica si imatura
chiar daca tu nu esti asa
dar poti poti incerca sa l faci sa inteleaga ca tu vrei doar sa te priveasca altfel
vorbeste deschis cu el atunci cand ai ocazia si spune i ca iti pare rau de minciunile pe care i le ai spus
si
stiu ca acum iti place de el dar crede ma ca nu e bine
si eu eram la fel ca tine nu mi pasa de ce spun ceilalti despre dif dintre noi de 5 ani el avea tot 19 dar acum imi pare rau ca am fost cu el fiindca la inceput mi se parea ca ne potrivim la orice iar acum mi se pare ca nu l mai cunosc
cel mai bine e sa ti faci un pr cu maxim 2 ani mai mare ca tine
e doar parerea mea
succes:X sper sa rezolvi problema
Eu zic ca daca a incercat sa ia legatura cu mama ta...si a sunat`o si pe mama prietenei tele... inseamna ca nu are sentimente in aceeasi directie ca tine. Spre binele tau, indeparteaza`te acum cat mai poti de el.ca dupa aia se poate termina naspa.
Daca e f. inteligent cum spui, incearca sa cresti vreo 4-5 ani foarte repede, pentru ca el poate avea probleme mari daca umbla cu tine. in concluzie las-o balta. o sa iti treaca repede - promit
Asa gandesti acum, dar vei realiza o data cu varsta ca asa e dupa fiecare despartire de exemplu. Chestia buna este ca mereu apare altul care ii ia locul si o iei de la capat.
Este bine ca ati dat peste el care pare cu capul pe umeri si a fost responsabil. Nu multi ar fi reactionat asa. Iti dai seama ca altii ar fi profitat de amandoua.
Nu cred ca o sa mai puteti fi prieteni sau asa dupa ce a fost. De iertat te va ierta cu timpul dar altceva mai mult decat cunostinte nu cred ca veti fi.
Vai de mine ce matura esti! Limiteaza-te la varsta pe care o ai, scoala prietene, n-ai cum sa-l iubesti din moment ce nu-l cunosti.Are 19 ani la varsta lui are alte asteptari de la o fata, n-o sa se uite la un tanc de copil ca tine.
Fata ai probleme.since,am si eu una la mine in clasa care minte cu nerusinare ca are iubit de 16 ani.da acu daca te vad si pe tine, nu stiu ce sa mai cred! aprp, am si tot 12.
Scuza-ma, dar un baiat de 19 ani nu s-ar uita la o fata de 12...Bine, cunosc doar un caz(dar na...)
Mda... Iceman raspunsul tau e complet nelalocul lui, Diana cum sa zic eu stiu ca el nu ma place dar il inteleg, glody zi please cazul, justme esti potentialul castigator al fundei mai asteptam putin, ozull:daca umbla cu mine? si ce dracu i se poate intampla atata timp cat gandeste limpede si nu sare in pat?
Praluca, fix asa gandesc si eu dar tot e greu nu stiu de ce dar pursisimplu ma tem ca pe cineva mai perfect pentru mine, in afara de varsta, nu o sa gasesc. De explicat, ne-a explicat si noua, dar cred ca se teme ca o sa tot agatam si alti baieti din a 12-a si o sa ne sapam groapa cu mana noastra...Prejudecati? NO. Prietenii mei inteleg asta, deexemplu prietena mea cea mai buna are boyfriend de 17 ani, dar sincer, nu m-am luat dupa ea, a fost o intamplare, iar colegiilor lii tot una, parintii au incredere in mine si stiu ca nu asi face prostii, dar treaba cu chefurile, noptile si vacantele ma scoate din sarite...Eu sper cel putin sa imi zica ca ma iarta nici nu ma astept ca o sa intru cu el intr-o relatie.
George0197 întreabă: