Ai speriat pasarica. Si ai devenit obsesiv. Tu te-ai intalnit o data cu ea si ti-ai aruncat gatul singur in lat.Crezi ca ea nutreste aseleasi sentimente pentru tine. Mediteaza mai serios problema. Si ea sa fript cu intalnirea asta si nu stie cum sa iasa. Sincer, ea nu isi doreste relatia asta. Evita intalnirile in scopul asta cu fete cunoscute virtual.
Ai speriat-o, cum am mai scris si data trecuta!
Tu te-ai ps pe tava inca dinainte de a avea o relatie, cred ca are impresia ca esti vreun obsedat acum.
Ai fost prea serviabil cu ea si acum ca tu i-ai dat tot pe tava nu mai are ce sa cucereasca! Ai facut cea mai mare greseala, ai cazut intr-o extrema foarte proasta!
Si legat de cariera ei, in pana mea, tu chiar o crezi?!
Ala e doar un motiv patetic ca sa scape de insistentele tale!
Probabil ca ea nu te iubeste asa de mult si n-are chef de o relatie de-asta. Pastreaza-ti cumpatul si vorbeste normal cu ea (fara declaratii). Daca ea nu vrea sa fie cu tine, n-ai ce face. Macar nu te certa de tot cu ea pentru ca ar putea sa-ti fie de folos sa mai schimbi o vorba cu ea atunci cand simti ca nu mai poti de dorul ei (bineinteles ca n-ai sa faci asta zilnic).
Ma baiete potolestete. o iubire asa de mare trebuie tinuta in frau. orice fata s-ar speria. stai cu binisorul nu speria pasarica.ca zboara.nu forta nota.de abia v-ati cunoscut si tu vrei sa-ti cada la picioare? rabdare.incetul cu incetul se fabrica otetul. ce vrei tu? sa te arunci ca leul si sa cazi ca musca?
Semanam cam ft mult nu numai la fapte dar si haracter... dar si la familie tot is sclifos