| GoguLoveGoguleana a întrebat:

Am o problema.Imi place de un baiat de la mine din clasa.Sunt clasa a 8-a si lui ii place de o fata baietzoasa pe care o urasc din tot sufletul. Ce sa fac? straight face
PS:Sunt baiat, mie imi plac mai mult baietii decat fetele si ma numesc Gogu.

Răspuns Câştigător
| Karinakari99 a răspuns:

Nu ai şanse să fii cu el, de vreme ce lui îi plac fetele. După cum văd te roade gelozia.Este foarte normal ca lui să-i placă fetele, nu? Îmi pare rău pentru tine, dar nu toată lumea are aceeaşi orientare sexuală ca tine.Totuşi băieţii din clasă ştiu că eşti diferit de ei,că eşti gay? Dacă ştiu acest lucru, sigur te evită. Dacă nu ştiu fii atent că poţi fii lăsat pe dinafară! Tot ce trebuie să faci este să te resemnezi sau să te schimbi pentru că, cum spuneam nu ai nici o şansă. Succes!

8 răspunsuri:
| manuelaaa a răspuns:

E o glumarolling on the floorgogu petrisorurolling on the floor intelege ca nu toata lumea e gaysmug

| pufulete17 a răspuns:

Lasa`telaughing sincer

| gfy a răspuns:

Ramai la "lucru de mana". Daca baiatului ii place de o tipa, e clar ca n-are treaba cu baietii. Bafta.

| Musique a răspuns:

Gogule,tot la fel ai ramas, mama

| MihaelaDart a răspuns:

Si daca baiatul care prefera fata nu e de acord cu astfel de relatie? Din moment ce el este cu o fata, din momentul asta trebuie sa-ti dai seama ca nu-i plac baietii.

| Julia89 a răspuns:

Pai ai o problema in primul rand ca iti plac baieti, apoi ai o problema ca esti gelos.off ce lume si ai doar cativa ani.defineste-ti bine orientarea sexuala.

| 4l3x4NdRu a răspuns:

Ma u crezi ca toti is gay ca tine? rolling on the floor

| Rebeca2911 a răspuns:

Trololololo