Nu cred ca esti gay. Esti doar curios. Din punctul meu de vedere mi se pare ok. Incearca si vezi cum e.
Te-ai bagat in albia de porci...te scalzi cu ei in noroi! Nu teface gay chestia asta! in principiu toti suntem bisexuali, alegem sa fim heterosexuali datorita societatii din care facem parte. Ca si mamifere suntem bisexuali. Daca iti place sexul oral, eu unul consider ca este absolut normal sa vrei sa vezi cum e si din cealalta postura!
Da..vad, mai bine imi vedeam de ale mele cand aud baietii de doua fete lesbi imediat le place, ori vreo fata hetero nu o vad sa ii sara asa in cap uneia curioase sa incerce sexul cu o femeie. la baieti e mai grav ''esti gay, esti homo'' etc. Eu nu am nimic nici cu unii, nici cu ceilalti. Consider doar ca vreau sa-mi descopar sexualitatea in mai multe feluri experimentand. Dar de aici si pana la a fi gay e cale lunga
Propune-i alauia care-ti face, sa va faceti reciproc si vezi atunci, cum este.
N-ai inteles nimic, nu-i asa?
Cum nu ai specificat cine anume iti face oral, dar ai mentionat intrebarea ta referitoare la posibilitatrea sa fii gay, am dedus ca primesti sex oral de la baieti, si te-am sfatuit sa va faceti reciproc, ca sa vezi si tu cum este, dar sa va satisfaceti reciproc in acelasi timp.
Atunci ti-ai putea da seama daca iti place sexul cu baietii, adica daca ai inclinatii homosexuale.
Ai inteles acum?
Credeam ca e evident ca doar fetele mi-au facut asta pana acum, altfel nu mai eram atat de curios sa vad cum se simte cand as face cuiva si nici nu ma intrebam daca as fi gay pentru ca daca mi-ar fi facut altul mie in mod repetat, clar as considera ca as fi.
Tocmai, confuzia a fost creata cand ai pomenit ca esti curios sa faci si tu unui baiat, ca apana acum doar tu ai primit si-ti place mult.
In caz de nu stiai, sunt extem de multi baieti care fac sex oral altor baieti, numai ca subiectul asta nu se discuta cu atata usurinta cu care se discuta despre o fata, datorita mentalitatii oamenilor si a catalogarii baiatului ca fiind gay, din start.dar sex oral ai facut vreodata unei fete? Daca da, cat de multi iti place sa-i faci?
Eu te-as putea cataloga ca un baiat fara inhibitii, dornic sa explore sexualitatea si raporturile sexuale cu ambele sexe. Lucru care nu-i rau, mai ales cand esti la inceput de drum si vrei sa-ti cunosti corpul si inclinatiile sexuale.
Am facut oral multor fete si imi place. sunt atras de fete, nu asta e problema. nu m-am simtit niciodata atras de un baiat sexual. eu doar vreau sa testez cum e sa faci oral unui baiat pentru ca vreau sa vad ce simt fetele atunci cand au un penis in gura. atata tot.
Asta da curiozitate. Mult succes!
Tine cont de faptul ca omul nu isi poate cunoaste direct intentiile. Ca esti curios cum se simte este intentia pe care ti-o atribui tu. Dar nu sta in picioare, deoarece oricine stie cum se simte fara sa incerce. Poti sa sugi un castravete daca chiar nu iti dai seama. Deci e doar un pretext, tie iti place penisul, ai potential sa ajungi homosexual exclusiv in cel mai scurt timp. Dar cum asta ti-ar distruge viata, nu iti recomand, ramai la femei si nu te complace in fantezii cu barbati.
Nu imi place penisul, nu sunt disperat sa sug ceva la intamplare ..castraveti, morcovi etc astea sunt prostii. acum realizez ca de fapt o fata prefera un penis mereu in loc de un castravete. deci asta e curiozitatea mea. cum se simte un penis in gura. simplu
Analogia pe care o faci este gresita. Fetele care o fac, sug penisul pentru placerea partenerului. Ele nu prefera sa suga castraveti, pentru ca nu prefera sa suga nimic. Daca ar avea de ales intre penisul unui necunoscut si un castravete, toate ar alege castraveti. Un penis, pentru un om care nu e atras sexual de penis, se simte ca un obiect tare si alungit, adica ca un castravete sau baston, cu dezavantajul ca nu este complet liber de gust si miros. Fortezi logica foarte mult ca sa o iei in gura. Ia-o, din partea mea, nu ma deranjeaza.
Sunt multe fete carora le place sa faca oral la fel cum sunt si baieti carora le place sa faca oral. daca tot dam exemple de genul asta, prefer sa fac oral unei tipe decat sa mananc o savarina. sunt curios cum as simti eu asta pur si simplu tocmai pentru ca imi place senzatia atunci cand mi se face, vreau sa o traiesc macar o data din cealalta perspectiva. a celui care o face.
''La fel cum'', asta e analogie. Ai dedus ca sunt fete carora le place sa faca oral din faptul ca sunt barbati carora le place sa faca oral altor barbati, fapt pe care il stii sigur, pentru ca e cazul tau. Fetelor insa nu le place sa faca oral, o fac pentru partener. Gay-lor insa le place, pentru ca sunt obsedati de penis in sine. Cred ca esti un gay care incearca sa prosteasca un fraier caruia sa ii faca sex oral. De asta ai spus ca esti curios, ca sa se ofere un voluntar.
Nu incerc sa prostesc pe nimeni. am pus o intrebare. am o dilema. atata tot. si nu sunt gay pentru ca nu ma gandesc la nimic altceva decat la chestia asta, ca pe o incercare si atat. nu vreau sa mi-o trag in fund si nici sa fac asta la randul meu. cred ca asta m-ar face mai gay
De regula, un gay se asimileaza posturii pasive in sexul anal daca nu poate convinge altfel un alt barbat sa faca sex cu el, dar i-ar fi mai la indemana sa ii faca sex oral persoanei. Insa cred ca stii lucrurile astea mai bine decat mine.
Chestia asta nu cred ca ma face nebun. sunt in deplinatatea facultatilor mintale mai mult ca sigur
Nu stiu coane dar, nu-i bine ce vrei tu sa faci. esti barbat coane faci oral la femei nu la barbati. nu stiu asa gandesc eu... habar n-am ma-n eati si tu un dildou un vibrator ceva puii mei
Eu zic sa reiei orele din clasele primare, sa inveti sa scrii si sa-ti formezi o exprimare corecta si abia apoi sa intri pe aici. nu mai zic de dat sfaturi
Esti cu adevarat idiot
Daca eu sunt idiot... Daca tu vrei sa te muiasca unul la propriu, treaba ta.
beausingurlamasamea întreabă: