| valioprea a întrebat:

Am o problema. imi place o fata nici prea mare dar nici mica. nici frumoasa nici urata, mai desteapta decat proasta si mai grasa decat pare. nu stiu daca-i place de mine dar nici mie. am vreo sansa sa scap viu din toata treaba asta?

Răspuns Câştigător
| darialdoctorlav a răspuns:

Daca o luam asa cum zici tu, nu stiu daca 1% din intrebarile care se pun pe TPU ar trebui luate in seama, si pentru ca nu te cunosc, n-aveam de unde sa stiu ca e "caterinca"...

35 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Voi nu sunteti prea mari ci prea mici, nu sunteti nici prosti, doar prost crescuti. sunteti obsedati de tehnologie dar si de sex! cum as putea sa sa nu mai gandesc ca voi sunteti viitorul tarii?

| h3r a răspuns (pentru DNSK):

Subscriu!

Răspuns utilizator avertizat
| DNSK a răspuns (pentru valioprea):

Dar tu ce faci? nu stai pe TPU? copilu..calme-tois..baga-te la un wow sa te linistesti.

| DNSK a răspuns (pentru h3r):

Multumesc

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns (pentru valioprea):

Ai putea să-mi dai fundă. totuşi m-am chinuit 2 min să scriu.rolling on the floor))

Copilu..de ce te agiti? si ma uit la mine, nu-i stres de asta, dar la ce intrebare ai pus, asa raspuns ai primit. acum, asculta acolo de doamna, si papa tot din farfurie!

| darialdoctorlav a răspuns (pentru ĔℓѕιιDăăSmileee):

Stii vorba: daca taceai filozof ramaneai? si tu vrei funda?

Am trecut de faza cu 2-ul de vreo 7-8 ani, tinere..si oricum ai pus-o, ca e la caterinca sau in serios, ideea ca ai gandit-o ma face sa cred ca esti praf, tinere.

| darrio2007 a răspuns:

Nu.Daca te-ar auzi ce fel vorbesti despre ea.

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Ai putea încerca prin a te împrieteni cu ea. Vorbeşte cu ea. Încearcă să te apropii de ea. Să o cunoşti mai bine. Apoi ai putea s-o inviţi, la un suc, la o pizza, la o prăjitură sau la o simplă plimbare. Află ce părere are despre tine, şi dacă ar merge relaţia dintre voi doi.:3.
Dacă nu o să meargă, să nu fii dezamăgit. Capul sus. Viaţa merge înainte, vei găsi altă fatăhappy! Mult succes.

| h3r a răspuns:

Despre tine ce ne spui?

| h3r a răspuns (pentru valioprea):

Irezistibilă.

| h3r a răspuns (pentru valioprea):

Ei, dar de ce să vrei să-mi rezişti?

| Bluebutterfly80 a răspuns:

S-ar putea sa scapi nici prea viu dar nici prea mort. ei s-ar putea sa-i placa de tine nici prea mult dar nici putin.nici tu nu sti daca o placi dar nici ea pe tine deci nu este nicio problema prea mare dar niciuna prea mica!
succes nici prea mult, nici prea putin happy

| shadow222 a răspuns:

Din descriere iese ca tu nu o iubesti pentru ca cineva ce iubeste o persoana cu adevarat nu o descrie in felu tau,, mai grasa decat pare'' esti porc

| darialdoctorlav a răspuns:

Din descriere nu ai nici o sansa in viata!

| darialdoctorlav a răspuns (pentru valioprea):

Ai descris o fata, in cadrul intrebarii, sau mi se pare?

N-ai inteles nimic, no panic!

Daca o luam asa cum zici tu, nu stiu daca 1% din intrebarile care se pun pe TPU ar trebui luate in seama, si pentru ca nu te cunosc, n-aveam de unde sa stiu ca e "caterinca"...

| AncaAncu a răspuns:

Nu nu o sa scapi viu daca o sa stie ca ai facut-o grasa.

| mara11654 a răspuns (pentru AncaAncu):

Chiar asa elaughing, bine zis!

Întrebări similare