Daca o luam asa cum zici tu, nu stiu daca 1% din intrebarile care se pun pe TPU ar trebui luate in seama, si pentru ca nu te cunosc, n-aveam de unde sa stiu ca e "caterinca"...
Voi nu sunteti prea mari ci prea mici, nu sunteti nici prosti, doar prost crescuti. sunteti obsedati de tehnologie dar si de sex! cum as putea sa sa nu mai gandesc ca voi sunteti viitorul tarii?
Ai putea să-mi dai fundă. totuşi m-am chinuit 2 min să scriu.))
Stii vorba: daca taceai filozof ramaneai? si tu vrei funda?
Ai putea încerca prin a te împrieteni cu ea. Vorbeşte cu ea. Încearcă să te apropii de ea. Să o cunoşti mai bine. Apoi ai putea s-o inviţi, la un suc, la o pizza, la o prăjitură sau la o simplă plimbare. Află ce părere are despre tine, şi dacă ar merge relaţia dintre voi doi.:3.
Dacă nu o să meargă, să nu fii dezamăgit. Capul sus. Viaţa merge înainte, vei găsi altă fată! Mult succes.
S-ar putea sa scapi nici prea viu dar nici prea mort. ei s-ar putea sa-i placa de tine nici prea mult dar nici putin.nici tu nu sti daca o placi dar nici ea pe tine deci nu este nicio problema prea mare dar niciuna prea mica!
succes nici prea mult, nici prea putin
Din descriere iese ca tu nu o iubesti pentru ca cineva ce iubeste o persoana cu adevarat nu o descrie in felu tau,, mai grasa decat pare'' esti porc
Ai descris o fata, in cadrul intrebarii, sau mi se pare?
N-ai inteles nimic, no panic!
Daca o luam asa cum zici tu, nu stiu daca 1% din intrebarile care se pun pe TPU ar trebui luate in seama, si pentru ca nu te cunosc, n-aveam de unde sa stiu ca e "caterinca"...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: