| Diana0987 a întrebat:

Am o problema imi place un baiat mai mare cu 2 ani decat mine. In pauze se uita mereu la mine si zambeste si eu ma uit la el exact la fel. Sau cand suntem amandoi la usa ma lasa pe mine prima etc e f amabil cu mine desi nu e de obicei cu celelalte.Cand plec acasa de la scoala se uita dupa minee... Exista sanse sa ma placa si el. Cum fac sa imi dau seama fara sa in intreb eu sau altcineva?

Răspuns Câştigător
| psycho_6698 a răspuns:

Din moment ce te cauta cu privirea inseamna ca iti da atentie. Tu ai da atentie cuiva de care nu te simti atrasa? happy Mergi la el si fa putin misto. Spune-i ca ai vazut ca se tot uita dupa tine si ti-e frica sa nu te urmareasca pana acasa. De acolo faceti cunostinta si cere-i nr. sa mai vorbiti. Daca vezi ca merge bine, il poti invita sa faceti ceva impreuna. E banal sa pui pe altcineva sa vorbeasca pentru tine

4 răspunsuri:
| euuuuuuuuuuuu a răspuns:

Poti sa vorebesti cu el, sa dechizi un subiect oarecare, dar sa ju fie ceva-n gen"ma placi", ca isi va da seama ca si tie iti place de el, gandeste la cele mai banale discutii dar intereseaza-te de cei ii place ca sa nu il plictisesti... apoi poate daca ii place de tine va deschide el subiectulbig grin

| Diana0987 explică:

Daca se poata fr sa vb cu el sunt timida nu stiu dc dar cu ceilalti de loc chiar uneori mai iau la bataie cu ceilalti baieti... dar credeti ca ma place?

| euuuuuuuuuuuu a răspuns:

Eu crd ca da, dar intereseaza-te daca ar iubita sau cva...ca ar fi nasol sa te dai l el iar apoi sa afli ca are iubita:*

| Diana0987 explică:

Nu are iubita.happyhappy