| alexandra_6778 a întrebat:

Am o problema. In 25 sept am facut sex cu pretenul si s-a rupt prezervativu dar de singuranta a 2 zi am luat o capsula iar in 3 4 5 mi-a venit ciclu da asa mai putin si inchis la culoare iar am fost ingrijorata si in 7 oct mi-am facut un test de sarcina dimineata corect a iesit negativ tin sa zic ca nu am gretui ameteli sau alte simptome nimic doar dureri de sani normal si imi curge un likind albicios si alunecos asa de o saptamana si nu imi mai vine ciclu as putea fi insarcinata sadsadsad? Sau ar putea fi o infectie?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil nu esti insarcinata, dar deoarece ai luat pilula de a doua zi vreo 6 luni vei avea tot felul de dereglari, dureri, probleme. Pilula de a doua zi e o bomba cu hormoni si te da peste cap foarte grav, putand avea efecte adverse pe termen lung.
E foarte important sa mergi cat mai curand la ginecolog pentru a vedea ce e de facut in cazul tau.

Răspuns utilizator avertizat
| alexandra_3253 a răspuns:

Eu cred ca ai o infectie ...nu ar =e cum sa fi ramas insarcinata...ai sh tu grija de acum in kolo...:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un test de sarcină să vezi dacă ești sau nu însărcinată.
Apoi trebuie să mergi la medicul ginecolog pentru o recoltare de secreție, ecograf intravaginal și un test Papa Nicolau pot pune un diagnostic diferențial și instituirea unui tratament corespunzător afecțiunii tale.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra da...de ce ai facut sex? nu pentru a face un copil? doar nu pentru placere nu-i asa? adica de ce esti...ingrijorata? uite eu cu sotia mea nu santem ingrijorati deloc.ba dimpotriva, as putea spune.