Pana la urma nu poti forta dragostea. Stiu ca e frustranta situatia, multi dintre noi intelegem ce simti si am trecut prin chestii de genul cu prietenii super apropiati. Chiar daca tu si Maria vorbiti de mult mai mult timp decat vorbeste cu prietenul tau, pe el poate il simpatizeaza mai mult. Este decizia ei si nu a facut asta intentionat. Asa a simtit sa se apropie de el. Nu putem controla cand ne place de cineva. Eu zic ca daca ii povesteai prietenului tau ce simti pentru Maria inainte sa inceapa sa vorbeasca cu ea, nu se mai baga asa in seama. Ai spus ca sunteti prieteni vechi. Un prieten adevarat nu ar face asta, deci ma gandesc ca nu stia ca o iubesti. Si daca stia este urat sa faca asa, fiindca cum ai zis nu e ok sa destramati o prietenie pentru o fata. Si legat de faza asta ca iti vede mesajele si raspunde greu, da, e o chestie urata pe care o fac unele persoane. Dar pana la urma trebuie sa le intelegem. Nu o poti obliga sa aiba chef sa vorbeasca cu tine. Mai bine iti raspunde cand ii vine cheful decat sa iti raspunda sec. Poate se simte sufocata si nu vrea sa ii dai mesaje atat de des. Poti sa iti gasesti pe cineva care chiar te merita, care te place cu adevarat si care iti acorda atentie. Decat sa stai dupa cineva care nu te vrea