| 1Chris1 a întrebat:

Am o problema in dragoste. Acum o saptamana m-am intalnit cu o fata la o petrecere si nu i-am dat prea multa atentie cand ne-am intalnit deoarece are prieten de 1 an si jumatate. Apoi ne-am mai vazut de 2 ori si joi a venit la mine, am stat de vorba, mi-a dat numarul de telefon si a zis ca abia asteapta sa ne vedem. Vineri am vorbit prin mesaje si am stabilit sa ne intalnim, in masina. Am fost la ea si am stat 3 ore in masina, ne-am sarutat, s-a dezbracat si ne-am iubit mult de tot. Toate bune, a doua zi am vorbit insa nu am putut sa ne mai vedem. Acum imi spune ca nu se simte ok fata de prietenul ei, care e plecat pe tir si vine la 3 luni acasa si sa uitam ce a fost intre noi si sa ramanem prieteni, fara sa afle nimeni. Eu vreau sa ma mai vad cu ea pentru ca e o fata la care am inceput sa tin.

Cum s-o conving sa ne mai vedem? Ea zice ca se simte cu musca pe caciula ca joaca la doua capete.

Ce imi sugerati?

2 răspunsuri:
| sir sanjei a răspuns:

Uneori o aventura trebuie sa ramana aventura. Fara sentimente, fara implicari emotionale, fara prea multa atentie. Doar sex de calitate si nimic mai mult!

Daca si ei i-a placut partida cu tine sigur va veti mai vedea. Poate acum doar se simte putin vinovata, dar usor usor iar o sa v-o dati ca orbi!
Spor!

| DaniAdrian a răspuns:

Baiatu, lasa nu-i bai are balta peste, asta e se mai intampla sa ti se aprinda calcaiele dupa vreo fata, nu e nimic ciudat in asta, chiar e normal, cu totii patim asta, treci mai departe, chiar daca ai un nod in gat, sigur ti-l scoate urmatoarealaughing O manca si pe ea nah...3 luni e cam multlaughing daca nu ai reusit tu sigur o sa o faca altul, si nu te gandii ca ai putea avea o relatie cu ea pentru ca ti-a dat destule motive incat sa vezi ca nu e fata serioasa... good luckwinking