Mai, s-a despartit de tine? Inseamna ca s-a terminat.Si-a gasit un altul
Si la faza cu "daca vede vreo fata la avataru meu o face in toate felurile.". Normal. Ea vrea sa se desparta de tine(lucru pe care l-a facut), sa te faca cum vrea ea si dupa tot tu sa stai in curu` ei si sa te milogesti de ea. Te ia drept fraier.
Take care>:d
Eu in locul tau exact asta as face. Mi-as pune la avatar poze cu cele mai frumoase fete, ca sa vad cum reactioneaza. Te vei lamuri daca tine sau nu la tine dupa asta
Ma, eu personal as rupe orice legatura cu ea. S'a terminat. Gata. Game over.
Vezi'ti de viata.
In primul rand dragoste nu dispare asa de la o zi la alta, poate doar se transforma in ura.Inca tine la tine si de aia le face pe alea in toate felurile, pentru ca, cred ca este geloasa. Dar tu te-ai despartit de cineva de 5 zile si deja ai pe alta?, sau vrei s-o uiti? in felul asta.Bafta si cred ca veti reface relatia daca va mai iubiti.Bafta...Aha scuze, da prb e si din cauza influentei celor din jur la ea.
E cred ca pentru a se termina ceva, trebuie sa fi inceput. In cazul tau, nu a inceput nimic, ci s-a mimat inceputul.
Inseamna ca e o ingamfata egoista care merita uitata; nu vrea sa stea nici cu tine dar nici sa te lase sa fi cu altcineva.
In plus v-ati facut-o cu mana voastra : ", mereu cautam cearta"
Sincer? NU te mai gaseste atragator. in ce sens, nu mai simte ce simte. a pentru. tine! dar totusi, inca mai tine la tine. ce. l probabil este foarte "pieduta in spatiu", sunt sigura ca nici ea nu stie ce vrea.
poate sunt si prieteni ca.re o influenteaza. Nu cred ca s-a terminat.
Sunt sigura ca nu stie ce vre. a sa faca! Las. o pentru. un timp, sa se mai gandeasca, dupa vorbeste deschis cu ea, intrea.bo ce are de gand sa faca in privinta asta.
bafta, sper ca ti.am fost de ajutor!
NU te mai gaseste atragator. in ce sens, nu mai simte ce simte. a pentru. tine! dar totusi, inca mai tine la tine. ce. l probabil este foarte "pieduta in spatiu", sunt sigura ca nici ea nu stie ce vrea.
poate sunt si prieteni ca.re o influenteaza. Nu cred ca s-a terminat.
Las. o pentru. un timp, sa se mai gandeasca, dupa vorbeste deschis cu ea, intrea.bo ce are de gand sa faca in privinta asta.
bafta, sper ca ti.am fost de ajutor!
Se vede numai pe ea, celelalte sunt pentru ea niste oarecare si oare nu crezi ca ai putea avea parte de o fata mai buna pentru inima ta? Daca este indiferenta fata de tine, schimba-ti atitudinea, nu are rost sa te mai complici, ce-a fost s-a terminat, o puteti lua fiecare pe drumul lui de la capat.Suferind,nu vei ajunge decat sa te deprimi.Bafta!
Parerea mea este ca sunt prieteni ce o invata la rau. poate ea inca te mai iubeste. si eu am trecut prin momente de astea si ma influentau la fel. si eu m-am desp de el, dar acum suntem din nou impreuna.am inteles cum e el si cum sunt prietenii.nu iti fa griji. va veni singura.nu o mai cauta sa vezi ca te va cauta ea pe tine. pop