| numesiprenume0 a întrebat:

Am o problema in ejaculare... Citesc pe internet si vad ca sunt destule cazuri si diferite tratamente. Simptomele pe care le am eu sunt: dorinta de masturbare excesiva(zilnic, poate si de 2 ori pe zi) incerc sa ma abtin dar cel mai mult am reusit o saptamana.
Nedumeririle mele sunt: Pot sa raman impotent din aceasta cauza? Cum pot sa reglez aceasta dorinta, cat si timpul de ejaculare?(ejaculez foarte repede) Daca a inceput ca organul sa se atrofieze cum sa isi revina?
P.S. Ca marime a organului ce parere aveti de 16 cm in erectie(este dezvoltat corect)?
Ofer Funda!

6 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Esti tanar si inca iti joaca hormaonii feste. Nu ramai impotent de la masturbare, dar masturbarea excesiva produce schimbari comportamentale fiindca ajungi sa fii dependent de ea ca dependentii de droguri. Incearca sa te linistesti consumandu-ti energia. Fa sport, alearca, oboseste-ti organismul pentru a nu mai simti nevoi de masturbare. Bafta si ai grija.

| RAY a răspuns:

Asa ceva e o prostie,cine afirma asa ceva, in fapt organismul unui masculin este facut sa ejaculeze des de preferabil in vaginul unei femei, nu ai ce pati fi calm, veri nostri cimpanzei bonobo fac sex toata ziua si ce ce crezi ca au disparut nu, sunt o specie sociala si romantica

| mihai69 a răspuns:

O labă sau două pe zi la vârsta ta e departe de ceva excesiv.
Ca să nu mai ejaculezi în 5 secunde trebuie să te înveți să te abții, să oprești plăcerea să atingă maximumul, nu să te masturbezi mai rar. Asta nu doar că nu te ajută, ci chiar dimpotrivă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masturbarea este normala 1-2 ori pe zi nu este chiar exagerat, medicii recomanda 1 la 2 zile dar mai toti o fac zilnic...
Cat despre ejacularea precoce este mai mult psihic, cand o sa faci cu o fata o sa fie diferit, dar sunt diferite creme medicamente ce ajuta problema asta...

| Opianne a răspuns:

Masturbarea e normală și sănătoasă. E chiar recomandata pentru prevenirea cancerului de prostată.
Anormal e in fiecare zi, de 3-4 ori pe zi.
Daca încerci să te abții, mai mult o sa te gândești la asta, so go for itwinking
Cat despre dezvoltarea normală...nu exista un standard.
Nu o sa se atrofieze, nu o sa fii ipotent. Doar o ușoară desensibilizare. Daca ai o dimensiune a penisului mai redusă nu înseamnă că nu e normal. Penisurile vin in diferite forme și mărimi.