| Nskansjwkaaj a întrebat:

Am o problema in legatura cu mine si iubita mea, recent am facut sex si am folosit prezervativ..practic, ne-am protejat. dar cand am scos penisul din vaginul iubitei mele, prezervativul cred ca a iesit sau ceva, deoarece nu mai era pe penis. acum intrebarea mea este daca sunt sanse sa o fi lasat gravida, in contextul ca nu mi-am dat drumul, dar in prezervativ era un lichid mai alb putin...

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asa-i cand cumperi prezervative mari de la farmacie sa impresionezi farmactista, risti sa-ti lasi iubita gravida...

Iubita ta, sa faca un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!

iar tu, va trebuii sa cumperi numere de prezervative mult mai MICI ca sa nu mai cada prezervativul sau sa se rupa, fiindca nu protejezi pe nimeni, dimpotriva, poti sa lasi fata gravida.

Prezervativul pus corect trebuie sa intre foarte greu pe penisul erect, stand foarte strans pe el (fara sa faca cute sau pliuri), stand la fel cu sta pielita de pe salam, pe salam.
Numai in acest caz prezervativul este pus corect, ca atare nu se mai rasuceste pe penis in timpul sexului si nici nu se mai rupe, indiferent de ce marca este prezervativul.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu a ejaculat în vagin, nu poate sa rămână gravida.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Batman, Batman. laughing
Pur Batman.
Frumos nume apropo. Tocmai bun că apoi să-ți ștergi contul!

| D2v5m7 a răspuns:

In caz ca ai ejaculat inainte, sunt șanse foarte mari sa îți fi rămas sperma pe canal.
Oricum, șanse ca ea sa rămână însărcinată exista tot timpul, deoarece înaintea ejaculării, tu elimini lichid preejaculator.
Totuși, prezervativul unde a ajuns? Chiar îmi pun semne de intrebare.
Inainte sa cumperi o cutie de prezervative, uita-te la diametrul acestora, caută un diametru mai mic decât cel al prezervativelor pe care le-ați folosit acum, caci nu e normal sa cada prezervativul.
Recomand ca iubita ta sa își facă un test de sarcina după 14 zile, pentru rezultate sigure.