Nu exista barbat care sa nu poata sta fara sex. Eu cred ca partea cu relatia serioasa era doar vrajeala, partea cu sexul era importanta. E la varsta la care baietii cauta relatii intamplatoare, bazate pe sex, fara implicatii, speriati fiind de o posibila responsabilitate.
Da, poate ca asa e! si tocmai, k incerc sa dau de el si ma cam evita...ieri trebuia sa ne intalnim dar a contramandat intalnirea pe motiv k nu vine el la mine ci trebuie sa ma duc eu la el...normal k vrea sex, mi-am zis eu... daca va intelege k trebuie sa avem intai o relatie ...bine...daca nu, problema lui! Am dreptate?
Incearca sa-l cunosti mai bine, sa-i capeti increderea si fa-l mai intii sa te iubeasca.
Nu poti stii ce vrea cu adevarat dar pana nu incerci nu ai cum sa aflii, si nu te lua dupa sfaturile altora fa ceea ce simti si ce vrei sa faci.nu am inteles cum poate exista cuvantul aproape virgina? si nu-mi vine sa cred ca iti pierzi virginitatea prin sport.frica de ce iti este, intr-o zi oricum o sa o faci, sau vrei sa ramai toata viata aproape virgina
Sexul face parte din viata omului...trebuie sa ai incredere in tine si binenteles si in partener... dar atata timp cat iti place asa mult de el, lasa-te coplesita de valul seductiei si iti garantez ca totul va fi f placut ...trebuie sa intelegi k sexul ajuta f mult intr-o relatie...iti va da mai multa incredere "dupa" in aceea relatie... daca e una serioasa.succes!
Da, multumesc pentru sfaturi! Poate ca trebuie sa am mai mult incredere in mine... am mai discutat cu el si mi-a spus ca niciodata nu ar face ceva impotriva vointei mele si nu m-ar obliga sa fac acest lucru daca nici eu nu imi doresc... O sa incerc sa il cunosc mai bine si o sa vad daca pot avea sau nu incredere in el!Multumesc ink odata!
Sa aiba putina rabdare. Avand in vedere varsta ta, dupa 2 luni poti sa-i dai sex, asta daca va vedeti des astfel incat sa-l cunosti bine.
Deocamdata mie mi se par fara acoperire cuvintele lui legate de seriozitate. Daca cineva isi doreste o relatie serioasa de pilda are un job, are bani stransi de el, stie unde va putea locui la o adica... Dupa mine este foarte aiurea cu presiunea relatiei sexuale pe capul cuiva. Eu m-am indragostit de actualul meu sot cu aproape doi ani inainte de fi prieteni, dar relatie sexuala am avut dupa casatorie. Si a fost si este extraordinara relatia si din acest punct de vedere. Ce-i cu aiureala asta ca nu poate trai fara sex? Daca pleaca in delegatie o luna atunci ce? Sau poate trei luni inainte de nasterea copilului si doua luni dupa? Parerea mea ca mai ales daca e un timp care are succes la fete, posibil dupa consumare relatie sexuala te lasa in doi timpi si trei miscari...
Gata, acest subiect este inchis..este de domeniul trecutului.multumesc mult de pareri