| Sfinnx a întrebat:

Am o problema in relatia actuala si nu stiu cum sa o rezolv, nu e ceva ce intampini la fiecare pas.Nu stiu cum sa procedez.
Deci intr-o seara am vorbit cu el la telefon si tot auzeam ca primea mesaje si l-am intrebat cine e, ce si cum si in final mi-a zis ca vorbeste cu o fata pe nume Teodora [numele era fals] are 15 si e din oras.Alte detalii nu mi-a dat.L-am luat la intrebari,ce treaba are cu ea etc si-a zis ca nimic. Aveam senzatia ca facea asta doar sa ma oftice si sa ma faca geloasa,dar ce am aflat dupa, m-a socat complet.
Dupa ce am terminat la telefon cu el, m-a sunat un bun prieten de-al lui (sa-i spunem D),cu care obisnuiesc sa mai schimb o vorba, sa-l mai ajut, si ma intreaba cum mai sunt.I-am spus ce am auzit si automat s-a panicat si mi-a spus : "Pai daa.mi-o povestit de o fata, da nu vroia sa te supere pe tine si sa reactionezi nu stiu cum". Deci in momentul acela am ramas fara aer.(reactionez urat la chestii de genu si am socuri puternice). In final m-am calmat si l-am rugat sa zica tot ce stie sa stiu ce am de facut.Si imi spune ca ii roscata ca ii din oras ca o cheama altfel si o vede mereu la sport (eu si prietenul meu suntem in aceeasi clasa si facem sport cu maghiarii,printre care si e si aia).
Am mai aflat cum ca a avut ceva intentii dar nu a vrut sa ma lase pe mine,probabil i-a fost mila,asa cred. Tipa aceea e intr-adevar buna,arata bine, e mai solida putin si se pare ca ambalajul e cel mai puternic, nu?oh go on Se aude prin oras ca tipa se culca cu multi si e cam tarfulita.
Eu cu el nu am intretinut relatii sexuale si i-am spus ca sunt pregatita in orice moment.Suntem amandoi virgini. Oare e probabil sa vrea sa fie cu aia numa pentru o aventura?
Treaba sta in felul urmator,eu vreau sa aflu de la el daca asta e adevarat sau nu, dar daca ii spun direct in fata va sti ca stiu de la D si ei doi se vor certa si vreau sa evit asta. Ceva modalitati prin care sa aflu? Nu pot baga mana in foc ca el o place sau ca a vrut sau nu sa fie cu ea.
Ce ma fac? Nu ii dau papucii asa din start, ptc nu sunt genul care sa renunte usor la ceea ce iubeste.Nu veniti cu intrebari retorii: Da tu esti convinsa ca el te iubeste? Nu, nu sunt.Asta numai el stie.

12 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Daca el are chiar si cea mai mica intentie sa ii dea atentie altei fete crede-ma ca nu tine la tine, mai bine lasa-l tu, nu merita.

| corbulalbrosu a răspuns:

Curiozitatea te omoara, la fel si gelozia. Intreaba-l pur si simplu daca relatia dintre voi il multumeste sau doreste ceva mai mult.

| neutrino a răspuns:

Realitatea este ca la 15 ani ambalajul joaca rolul principal si poate ca asa este si normal. Tot normal este ca el sa spere ca va scapa cat mai repede de virginitate si pentru acest lucru cauta pe cineva cu experienta in domeniu, sperand de asemenea ca minunea se va indeplini cat mai curand.

| Emilian65 a răspuns:

Ai zis mai sus ca sunteti amandoi virgini. De unde stii tu sigur ca el mai este virgin? Nu baga mana in foc pentru el ca s-ar putea sa te arzi. Daca zici ca tipa cu care s-a imprietenit iubitul s-a culcat cu mai multi baieti, de unde stii ca nu s-a culcat si cu iubitul tau?

| Sfinnx explică (pentru Emilian65):

Ei,,nu s-au imprietenit, atata tot ca se mai uita dupa ea.Nu cred ca au vorbit, pentru ca nu am vazut mesaje pe facebook si nici pe telefon.DA probabil le-a sters dar bag mana in foc ca e asa.

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Nu fa sex cu persoane de care nu esti sigura ca tin la tine si ca vor o relatie stabila. mai lasa sa treaca timp. discuta direct si deschis cu el. daca vrea sa plece. no problemo..nu poti tine persoanele cu forta. si nu e un lucru rau. gasesti alte persoane mai serioase. tu singura decizi ce meriti sa ai in viata.

| Phini a răspuns:

Pff. daca inca te place, si se comporta exact ca inainte, nu zic ca ai un motiv de ingrijorare.
E normal sa mai vorbesti cu o fata laughing si sa te mai uiti la o tipa frumoasa, na.
Dar atata timp cat e cu tine si te iubeste, nu ai de ce sa iti faci atatea griji. depinde de multe lucruri.

| JosePpPp a răspuns:

N-ai treaba. Stai potolita, atata timp cat nu a renuntat la tine dupa cum ai zis nu v-a renunta chiar daca e vorba doar sa se culce cu aia. Daca-i faci vreo criza de gelozie si el o sa se supere normal ca o sa presupuna ca esti razna si ca daca de acum ii faci figuri pe viitor ce se v-a mai intampla. Zic sa lasi treaba asa, nu mai cauta sa aflii chestii pentru ca mai rau o sa-ti fie tie pentru ca o sa-ti faci o gramada de griji aiurea.^^

| missoriginalitate a răspuns:

Eu cred ca te inseala. Asa sunt unii baieti. Incearca sa mai vorbesti cu el si sa ii spui clar ca daca nu iti zice adevarul o sa iei masuri.

| spn29 a răspuns:

Eu iti sugerez doar atat: poarta o discutie cu el, o discutie serioasa. Intreaba-l care e treaba (nu trebuie sa stie de unde ai aflat), ce se intampla cu voi, daca se va mai intampla ceva cu voi, nu poti lasa lucrurile se mearga spre mai rau, iar cea mai corecta decizie este cea luata de comun acord, in cunostinta de cauza. Ai grija de tine si de sufletul tau!

| Sfinnx explică (pentru spn29):

Multumesc :[. dar daca deschid subiectul pe tema asta stie ca numai unei persoane i-a spus si nu vreau sa le stric prietenia celor doi.

| spn29 a răspuns:

Poti foarte bine sa-i spui ca nu si-a ascuns bine urmele si ai aflat din conversatiile sale pe internet, la telefon, odata ce ai observat niste anormalitati. Pliaza povestea pe situatia in care e afli.