Si eu sunt de acord cu tine, ca doar vrea sa demonstreze ceva in fata prietenelor. Daca tot zici ca nu va puteti desparti, de ce nu incerci sa ii raspunzi cu aceeasi moneda cand sunteti cu prietenii tai sau chair numai voi doi. zic si eu, din perspectiva unei fete de 17 ani
Incearca sa-i spui sa se gandeasca bine la ce a facut si daca chiar mai vrea sa fie impreuna cu tine
Adica nah orice cuplu si la scoala mai stau impreuna nu mai cand sunt ei doi
Poţi să o suni şi să o întrebi de ce face aşa la liceu vezi ce zice şi fă ce este bine... Dacă zice că numai vrea, las-o în pace pentru că sunt destule fete pe acest pământ. Dacă peste câteva zile să zicem, vrea iaraşi să se împace cu tine, sfatul meu este să-i spui cu frumosul NU. Las-o în pace că o să vadă ea că acea prietenie cu acele fete este una falsă. Şi se va întoarce la tine.
Sper că te-am ajutat!
E foarte urat ceea ce a facut..crezi ca te iubeste cu adevarat? nu te merita sau se da mare in fata prietenelor..nu trebuie sa se comporte asa cu tine. daca ei chiar ier pasa de tine nu ar face asta, siar lasa asa zisele prietene si ar sta mai mult cu tine peste tot. daca tu chiar tii la ea si crezi cafaza e reciproca vorbeste deschis cu ea si spune-i ce crezi despre ceea ce face iar daca nu inceteaza cu fitele astea(doar asa le pot numii)termina reletia. daca asa considera ea ca trebuie tratata o relatie ok nu-i fa nimic dar distanteazate usor de ea. daca va veni singura la tine si se va schimba total vai sti cu siguranta ca te iubeste daca nu ..astai viata mergi mai departe te indragostesti si esti fericit din nou. sper ca team ajuta:*muult noroc>
Momentan sînte ti mici amîndoi, ceea ce trăiți voi nu este o dragoste adevărată. Sînte ti la inceputul unei relații, și trebuie ca amîndoi să dati timp relatiei, să vă cunoaște ti suficient de bine, momentan voi sînte ti la început, ea este o puștoaică fițoasă și se dă importantă dar nu este. Iar tu o iubesti și o vrei, dar trebuie să st gîndesti serios dacă merită să investești timp și iubire în relatia asta.
Cred ca ar trebui sa vbesti cu prietenele ei poate ele sunt de vina poate p iau in ris cand sta linga tine sau poate o invidiaza si de aceea incearca sa va desparteasca, fosta mea iubita tot asa facea din aceasta cauza ne-am despartit! Bafta.
O spui la mamica ei.
Ma chiar intrebam unde a disparut iAngel cu povestile lui despre doi copii extrem de imaturi