Uite,chiar te inteleg si eu am avut genul asta de experiente, daca-l bati pe tip, nu o sa rezolvi nimic, din contra tot tu o sa ai probleme dupa.Daca tu zici ca ea tea placut atunci e posibil sa mai aiba ceva pentru tine... uite sfatul meu e sa devii amicul ei si atunci ea va avea incredere in tine si tu poti sa o intrebi daca tine la baiatul ala sau doar sta cu el la plictiseala. Daca tine la el...eu cred ca mai bine te indepartezi de ea, daca stai in preajma ei o sa.ti faca rau, daca nu tine la el incearca sa-i demonstrezi ca esti mai bun decat celalalt si ca tii la ea. Sper ca te.am ajutat !
Daca ai mai mult de 16 ani iti recomand sa nu o bagi inseama, ignor-o, iar daca tine la tine se va desparti de respectivul.
Incearca sa fii amic cu ea si sa ii demonstrezi ca meriti mai mult sa fie cu tine decat cu celalalt si ca ai mai multe calitati si tu chiar tii la ea. succes:*
Ai avea curaj sa-l bati pe tip si nu ai curaj sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce simti? Incearca...nu cred ca o sa ai ceva de pierdut...
Vai... deci momentan si eu ma confrunt cu asa ceva deci nu esti singur, poate imi dai tu un sfat.
Prietene,cu bataia nu rezolvi nimic. Daca fata aia il place pe flacaul nu ai ce sa faci. Daca il bati, o sa se supere si ea. Hai salut!
Mindfulness întreabă: