| abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa a întrebat:

Am o problema. Iubitul meu ma inseala cu o prietena, si el nu mi-a spus, am aflat de la prietenii lui foarte greu am aflat adevarul, a durut, problema e ca i-am intrebat pe amandoi daca sunt impreuna si amandoi mi-ai spus ca nu au nicio treaba unu cu altu si ca sunt doar prieteni,nu stiu ce sa fac,mi-a dovedit de atatea ori ca tine la mine si ca ar face orice pentru mine si ca nu o sa ma minta niciodata, eu am avut incredere in el si mereu imi zice ca daca il insel ma bate si pe mine si pe X. eu i-am zis ca nu o sa-l insel niciodata pentru ca tin prea mult la el si nu sunt genu... va rog sa imi dati un sfat ce as putea sa fac, sa renunt la el sau nu? avem o relatie de 3 luni. nu ar putea sa se duca totul pe apa sambetei. nu stiu ce sa mai fac sunt intr-o situatie foarte grea.

18 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca nu aflai de la prieteni ca te inseala, tu stiai? l-ai simtit ca te inseala?
Ai dovezi clare ca te inseala? daca da, tu crezi ca merita sa stai cu cineva care te inseala? iti place sa suferi?
Eu cred ca ar fi indicat sa ai o discutie cu el si sa ajungeti la o intelegere.
Daca se eschiveaza, ar fi bine sa ii zici pa.
O seara bunahappy

| mgtow a răspuns (pentru caramela):

Daca a zis ca o bate cand il prinde cu altul nu e om serios, fata asta trebuia sa ma caute pe mine si nu avea nimic de pierdut dar acum parca lumea e facuta sa aiba parte numai de cine nu trebuie

| Adry05 a răspuns:

Daca ai dovezi clare ca te inseala si el te minte in fata ca n-are nicio treaba cu ea tu ce zici? Normal ca trebuie sa te desparti de el, are un caracter josnic si nu merita sa-ti irosesti timpul. In plus, daca deja in 3 luni de relatie te inseala cu prietena ta, e clar.

| abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa explică (pentru Adry05):

Mda, nu e o prietena apropiata e mai indepartata adica nu am cine stie ce tangente cu ea, si de aproximativ o saptamana vorbeste cu ea...

| sofisis a răspuns (pentru abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa):

Daca vorbeste cu ea de o saptamana, adica nu era prieten cu ea de dinainte sa fie cu tine...clar e ceva intre ei. Nu te apuci asa sa iti faci prietene noi dupa 2 luni si ceva de relatie cu o fata.
Daca era o prietena comuna a voastra ok, era normal sa vorbeasca.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Masaj i ti face? pe talpi?

| anamaria0974 a răspuns:

Tinand cont ca nu aveti o relatie chiar asa indelungata, parerea mea este sa renunti la relatie, pentru ca poti lua in considerare ca ceea ce ai aflat poate fi adevarat, iar mai tarziu poate ar putea fi mai greu sa renunti la el... poate e greu, dar nu trebuie sa ai indoieli de acum...bafta

| Emilian65 a răspuns:

Ai mai mare incredere in prietenii lui decat in iubitul tau? Poate prietenii cand ti-au spus ca te inseala au vrut sa vada reactia ta fata de cele spuse de ei. Sau poate au vrut sa te faca geloasa pe iubitul tau.

| peperonies a răspuns:

Fete mai proaste ca tine doar pe internet mai vezi. a stai... suntem pe internet.

| cristi10grei a răspuns:

Uite daca vrei sa ei sfatul meu in considerare de bine daca nu asta e,, Gura lumi nu o astupa nimeni!happy 1 daca ai vazut tu cu ochi tai atunci crede daca a venit cineva la tine si tea aratat poze crede, dar sa vina 2 sau 4 sau 5 sa spuna ca te inseala e cam aiurea sa crezi lumea, tu traiesti cu el nu cu lumea incerca sa eviti discuti cu preteni poate are invidie va vrea raul

| abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa explică (pentru cristi10grei):

1. nu am vazut cu ochii mei, am vazut o poza cu ei si inca 2 persoane intr-o poza atat, si doar ce mi-au spus prietenii lui... si el mereu imi zice ca nu are nicio treaba cu ea, nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred

| cristi10grei a răspuns (pentru abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa):

Off si de ce trebuie sa te panicezi? in poza respectiva cu siguranta nu era apropiat unul de altu este o poza dar sa fi tu sigura incearca sa verfici vorbele dacas adevarate, lumea crede-ma mult rau vrea sa faca sunt uni care au invidie mor de invidie si fac ori ce sa se desparta un cuplu, nu te uita in gura lumi nu apleca ureche la tot ce spune lumea si in poza ai spus ca erau ei 2 si inca 2 era poza de grup, sincer linisteste-te si incerca sa eliberezi din minte gandul asta rau

| abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa explică (pentru cristi10grei):

Trist e ca erau unu langa altu...

| cristi10grei a răspuns (pentru abcdefghijklmnopqrstuvwxyzfataa):

N-are rost sa fi trista ai tot timpul din lume sa afli adevarul, esti inca foare poti gasi repede alta ocupatie, dar nu mai fi trista cauta adevarul in relatie happy

| PanaDeIdei69 a răspuns:

Eeee situatie grea.
Tu o faci grea.
Daca te inseala la ce ***** mai stai cu el?!
Renunta la el -.-
Cat de greu? nu se duce nimic pe apa zambetei.
Asa-s relatiile, nimeni nu poate fi serios.
Simplu.
Renunti la el.
Doar tu faci lucrurile astea grele.
Oricum el te-o inselat, vrei sa te mai insele de mai multe ori? si sa suferi?
Daca nu, desparta-te de el.
Ii atat de simplu.

| Minniemeduza05 a răspuns:

Daca iti da motive sa crezi ca te inseala cu prietena ta, parerea mea este sa renunti si vei vedea dupa daca ai avut dreptate sau nu! este o relatie de 3 luni nu de 3 ani! daca el se poarta ok cu tine si nu iti da niciun motiv care sa te faca sa crezi ca e cu prietena ta nu ii asculta pe acei 'prieteni'! te-ai gandit ca acei baieti care ti-au spus ca umbla cu prietena ta vor sa va despartiti si sa incerce cu tine?!

| AlexaAma a răspuns:

Hotul striga hotul. II este frica sa nu faci pasi gresiti exact cum a facut el, de aceea aduce discutia despre inselat. Parerea mea ar fi sa cauti mai multe motive, sa fi sigura ca te inseala, iar daca e asa spune-i pa. Nu are rost sa te lasi calcata in picioare.

| miruna124 a răspuns:

Părerea mea este sa ii iei telefon cand el nu este atent. daca el își cară telefonul dupa el mereu si nu are niciun mesaj...as zice sa pui punct relației chiar daca o sa ti fie greu pe moment te rog sa nu plângi! plangi acasa!
Succes!