anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Lan noi in clasa a venit o colega noua. Nu am avut nicio problema cu ea si mi s-a parut de treaba, insa e la noi de doar o zi si si-a luat eja nasul la purtare. Vorbeste groaznic de urat cu noi, colegele ei, ne jigneste, se crede centrul universului si e foarte ingamfata si nesimtita.
Mai este o problema, a inceput sa se dea la baiatul de care imi place mie (bineinteles ea nu stie). Iar acesta nici macar nu ma mai baga in seama, nici macar nu m-a salutat la deschiderea noului an scolar. Exclud varianta ca m-ar barfi pe la spate pentru ca nu stie nimic despre mine.
Ce as putea face? Multumesc ca ati avut rabdarea de a citi aceasta intrebare. Ofer Funda daca ma ajutati putin si sa-mi spuneti si mie ce ar trebui sa fac sa ma bage in seama baiatul pe care il placstraight face

Răspuns Câştigător
| xLemonish a răspuns:

Paii poti sa faci ceva. nu stiu. straight face sa te imbraci in ceva care sa iasa in evidenta sa-i atragi atentia. daca esti mai tupeista fa cum fac multe fete. cand vezi ca vorbesc vino si ia`l de tricou / camasa si saruta`l sau ii zici ca trebuie` sa-i zici ceva urgent, ii zici ca iti place mult si gata`. sau ia`te de nesimtita aia`. zi`i ca daca a venit in clasa voastra nu e tare. amenint`o. paa. wave kiss

3 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Numara zilele pana cand vei scapa de scoala aia nenorocita!

| ascovit a răspuns:

Rabda...
Nu ai ce ai face altceva, daca din oprimna zi a inceput, crede-ma, cea mai buna solutie e sa rabzi, o sa se sature cu totii de ea in scurta vreme.

| LordRing a răspuns:

Uite in privinta fetei cand treci pe langa ia nu-i vorbi sau pur si simlu nu te uita la ia uitate in alta parte.In privinta baiatului apropriete mai mult de el vorbeste mai mult cu iel zii ce bine iti sta cu haina asta de unde ai luat-o si el isi va da singur seama ca tu il placi si daca nu te place daca nu... mai sunt baieti in lume nu e singurul.