| ana_2249 a întrebat:

Am o problema legata de baieti! ultima oara m-am certat ca un baiat pentru ca l-am inselat. mia parut foarte rau si mi-am cerut scuze dar acestuia nu i-a pasat! acum vorbesc ca un baiat care am aflat ca mai are si pe altcineva. astazi l-am intrebat daca e adevarat si i-am spus ca l-am vazut eu. la inceput a incercat sa zica...bine ca te ei dupa lume. pana la urma a recnoscut ca era ca acea tipa. nu sunt de mult timp ca el dar chiar tin la el! astazi imi spune ca a gresit si ca jura ca nu se mai repeta. l-am iertat dar oare e bine?

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sti vorba 'ceea : roata se intoarce; ai inselat, ai fost inselata...asa merge cu justitia divina!

Cat despre respectivul, e alegerea ta, daca tu crezi ca el chiar tine la tine, atunci lupta pentru relatie.

| Zenithf a răspuns:

Tu ai fost de ambele parti, tu stii cel mai bine. Eu zic ca, daca a mers pana in capat cu fata aceea este foarte probabil sa ti-o mai faca si alta data, dar poate a fost doar o aventura, ca la 16-17 ani sau cat aveti voi inca se pot face asa greseli.
Aveti grija amandoi, si daca va iubiti sa nu mai existe astfel de lucruri de acum incolo.

| fabiola a răspuns:

In viata totul se plateste! Minciuna si inselaciunea nu fac casa cu iubirea!

| Zady a răspuns:

Dinamovisto nu fi rea. exista baieti care inseala din tot felul de motive. a gresit intr-adevar dar si eu am gresit cu chestia asta o singura data.imi iubesc prietena dar de un an si ceva nici macar nu am indraznit sa ma mai uit la alta fata.cat despre tine ana trebuie sa il ierti doar daca sti ca merita sa ai incredere in el. odata ce te-a inselat e normal sa o pierzi sper sa o recapeti.numai sa merite.bafta

| Dan a răspuns:

Ana, voi tinerii aveti o problema mare "dragostea sincera ", mai trebuie sa invatati cum sa va purtati intre voi.Noroc in dragoste! happy

| qwerty21 a răspuns:

Iartal, da fi atenta cu elbig grin

| Eddy_7914 a răspuns:

Scurt si la obiect? Nu. happy. Dar succes! happy

| Alinutza_8819 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii dai o sansa sa vezi daca s-a schimbatkisskiss. Poate el si-a dat seama ca te iubeste si poate nu o sa mai faca greseala asta sa te insele kiss.

| nikbad4u a răspuns:

Nu lasa-l sa sufere macar 2 zile adica sa faci niste gesturi adica cand te suna sa va vedeti ai zici ca nai timp cand vrea sa iesiti ai zici ca iesi cu o prietena sa vezi cum o sa-i vina de greu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ana in primul rand trebuie sa vb cu el sai spui ca a fast o neintelegere atat

| d1nam0v1sta a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU... Daca te-a inselat o data o sa te mai insele sigur, Da`l... altu la rand

| Julian a răspuns:

In primul rand ana eu zic sa nu te mai stresezi cu baietii...asa de mult depinde si ce varsta ai? sub 18. Cine se aseamana se aduna