Buna, pai daca a fost invitat la tine acasa de catre mama ta, asta e, daca tu nu ai treaba cu el si nici el cu tine, atunci cand vine, fi indiferenta cu el, ignora-l, sau pleaca de acasa cand el vine. Apoi dupa ce pleaca discuta cu mama ta, altadata sa nu il mai invite; eu cred ca el tine la tine si de aceea vrea sa se inteleaga bine cu familia ta ca sa fie mai aproape de tine si sa incerce o posibila impacare...
El se puna cu buna pe langa ai tai ca sa il indrageasca, ca ei sa vb.cu tine sa te impaci cu el; ma mira faptul ca asa bine se inteleg ei, e ciudat, inseamna ca ai parinti foarte de treaba.
Acum, ca mama ta stie de el mai multe, si-a dat seama ca vrea sa para un mielusel si a aflat de la tine ce si cum, ea poate va fi politicoasa si daca va veni la tine acasa va vorbi frumos cu el dar dupa plecarea lui, sigur nu il va mai invita la tine.
Se pare ca e un dobitoc.ai dreptate sa ai nervi si eu as avea! eu zic sa faci cumva sa scapi de acest baiat-scai care te distruge pe tine si in plus iti mai intoarce si parintii impotriva ta.
Salut.
In momentul in care vine la tine, poti sa mergi de acasa.Plimba-te,fa ceva.Nu e 'musai' sa stai sa-l suporti.
Da, probabil mai tine la tine si este 'invidios'pentru ca nu mai ti la el.Ca nu-ti mai pasa de el si in modul asta vrea sa se razbune pe tine.
E ultima data [presupun] cand o sa te viziteze. Poti sa il ignori, iesind afara, mergand in oras.etc.Sau, poti sta in camera ta?!
Ignora-l cat poti de mult!
Bafta!
1)pai vorbeste cu el spune-i ca nu are rost sa vina pe la tine si ca daca ina mai tine la tine sa iti spuna
2) da sigr 100% inca mai tine la tine
In primul rand calmeaza te. daca el vine la tine tu fii indiferenta fata de el.plimbate prin apartament ca si cum nu ar fi acolo.ai putea sa il saluti asa cu dispret si sa il lasi singur cu ai sa vezi ce au ei de vorbit si cat va dura discutia lor.ai grija sa nu i duca cu zaharelul pe ai tai sa nu stea prea mult.doar ai putea sa i platesti cu aceeasi moneda.succes.
Pai ce ar fi de facut e cam greu sa iti zic! dar partea a doua ...sunt baiat si situ! Inca mai tine la tine si vine pe la tine pe acasa nu pentru parinti tai. ci doar ca sa te vada pe tine!
Bye bye!
Daca ti-a facut mult rau si vrei sa scapi de el:in primul rand scoate-l din lista de la mess. In al doilea rand, lasa-l sa vina la ai tai, iar tu pleaca in oras cat timp e el la tine.Inainte de asta discuta cu ai tai si asigura-te ca nu-i vor mai face nici o invitatie pe viitor.
In ceea ce priveste faza cu "daca mai tine la mine", nu stiu ce s-a intamplat inre voi, prin urmare e mai greu sa raspund. S-ar putea sa tina, s-ar putea sa nu si sa faca asta doar dintr-o ambitie prosteasca ca sa te oftice sau din orgoliu sa se asigure ca mai exista una care il iubeste.
Daca totusi ceea ce s-a intamplat intre voi nu e asa de grav, poate puneti lucurile la punct si cu ocazia asta ai si solutia de impacare
Daca cauza din care v-ati certat nu e asa grava. rasp e 2)
pentru ca si eu am un caz aseamanator
adica el vrea sa fim din nou together