Eu zic ca nu e corect sa te indragostesti de iubitul prieteni tale, tu daca ai fi patit acelasi lucru cu prietena ta? stii proverbul acela ce tie nu ti place altuia nu-i face gindeste te bine.
N-ai auzit niciodata "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!?". pentru ca roata vietii se mai si intoarce, si nici tie nu va fi moale, daca alta se va da la bucatica ta!
Simplissim, e vorba de Minima Moralia!
Dacă într-adevăr îi eşti prietenă îţi vei vedea de treaba ta, vei căuta un alt băiat, disponibil de data asta, şi îi vei lăsa pe ei să se iubească.
Ooo e cam naspa rau ce vorbesti u nu cred ca e indicat sa te bagi oricum daca te bagi a-ti pierzi prietena si pe urma poate si pe el daca nu-i place de tine asa ca faci ce crezi u eu nu-s
Renunta, nu se merita sa strici o relatie si sa iti pierzi cea mai buna prietena
Foarte simpu! Si mie mi s-a intamplat asa, doar ca putin cam diferit.
Prietena mea s-a indragostit de iubitul meu.
Eram prietene de 14 ani de zile.Si ghici ce?
Acum s-a terminat toata prietenia din cauza ei, Cat despre iubitul meu, nici nu s-a uitat la ea, deci ea s-a sacrificat atata pe nimic.
Deci daca ai de gand sa faci asa fa'o, dar iti vei pierde prietena fara castig. De uitat e simplu! Nu exista nu pot, exista nu vreau
Depinde daca ti la prietena ta atunci incerca sa nu ii creezi probleme cu prietenul ei.sar putea sa se simta prost si sa se supere pe tine
deen1O întreabă: