Este fosta ta prietena, deci ce treaba are ea in povestea asta? Daca voi va iubiti, puteti sa va claditi o relatie. Niciodata trecutul nu se uita, dar nu poti sa traiesti mereu in el. Trebuie sa treci peste tot ce a fost. Explica-i ca tu esti indragostit de ea si chiar meritati o sansa. Propune-i sa fiti impreuna, iar daca fosta ta iubita are ceva de spus s-o faca ca sa lamuriti. Apoi totul sa se linisteasca...
Am avut si eu exact aceeasi problema..actualul meu prieten este fostul ..prietenei mele. ... eu am intrebat-o pe ea daca are ceva importiva si raspunsul ei a fost " fa ce vrei'. evident, mi=am dat seama ca s-a suparat, dar consider ca putea sa spuna ceva atunci cand am intrebat-o. eu am facut ce am vrut, asa cum m-a sfatuit ea si acum eu si iubitul meu suntem fericiti impreuna. vorbeste cu fata asta..si spune-i sa stea de vb cu fosta ta prietena si vedeti cum o scoateti la capat. dar daca va placeti nu are rost sa ocoliti o posibila relatie, pentru simplul fapt ca tu ai fost cu prietena ei.
Pai ori rezolvi cumva vorbesti cu fosta daca o deranjeaza sau ceva. Daca nu mai incearca sa o convingi pe actuala care o vrei. daca nu merge nici asa faceti sex in 3 si gata
Desi sunt fata, am patit-o si eu. Am fost cu un baiat timp de 1 luna si ceva apoi ne-am despartit, timp in care am vorbit foarte mult cu cel mai bun prieten al lui. Rezultatul este ca si pana in acest moment, dupa 1 an si 9 luni, suntem impreuna si fericiti. ....deci, ia aminte
Faci sex in 3 ar trebui sa vb cu fosta si sa faci sa inteleaga.iar daca nu va vrea...ghinion
beausingurlamasamea întreabă: