Nu, problema nu este masturbarea, ea este frecvent intalnita chiar si la barbatii care au o relatie stabila.
Trebuie sa cautati impreuna problema discutand rational si calm. Nu este vorba despre faptul ca tu nu ai mai fi atragatoare, ci mai degraba despre o problema pe care o are el. Fie este prea stresat, fie nu se simte inteles si iubit de tine, fie se simte presat sa faca performanta in pat.
Ba da este o problema masturbarea si nu nu e problema la tine nu te mai lua dupa alti.
Eu am inceput o relatie cu un baiat ce a fost destul de mult singur si practica masturbare asa se obisnuise si asa isi crea placere.
Cand este cu tine simte placeri cu care el nu este obisnuit si se inhiba si intimideaza de aceia trebuie sa ai rabdare.Trebuie sa vorbesti cu el sa faca o pauza din masturbare si cu rabdare sa exersati pana se obisnuieste cu corpul tau.
Sa discuți cu el despre problema care o are, sa consultați un medic urolog și sa fii mai înțelegătoare cu el atunci când faceți sex.
Ar trebui sa mearga la doctor pentru ca problema poate fi atat psihologica cat si fiziologica.
Problema e la el nu la tine. Sa meargă la medic, cred ca are probleme cu potenta