| InYourMind a întrebat:

Am o problema mare, adică nu foarte mare dar eu zic ca e mare, poate pentru voi nu e.

Deci m-am certat cu iubi dimineața da eu zic ca nu e vina mea dar poate ca e, adică na nu știu sa zic.

Deci el zice ca îl înșel, da eu nu îl insel adică, nu cred. Adică el ma vede la liceu cu colegi ca vorbesc cu ei, rad, glumesc și e gelos ca de ce vorbesc cu ei ca dacă îl iubesc nu vorbesc cu alți băieți și na. Și m-am dus pana în camera alaturata și am lăsat telefonul pe pat și s-a uitat în el și a văzut ca vorbeam cu un băiat, adică coleg de liceu și a început sa tipe, sa trântească lucruri, sa lovească ușa, pereții și m-am speriat ca îl iubesc mult.

Deci e un băiat de vârstă mea cu care ma știu din vechiul cartier de la gradi și am făcut și clasele primare împreună, dar el s-o mutat la alta școală din oraș din a 5 a și n-am mai păstrat legătura. Și la sfârșitul anului adica cam înainte de vacanta am aflat ca învață la acelasi liceuca mine și am început sa vorbim de atunci. Na acum el uneori când avem același număr de ore plecam împreună o bucata și când ne despartim el tot timpul ma ia în brate și ma pupa pe obraz ca prietenii.

Ca tot timpul zice ca i-o fost dor de mine și ar fi vrut sa mai stam de vorba da na știe ca am iubit și ca nu pot ieși cu el. Dar m-a scos la înghețată de 2 ori luna trecuta când eram prin oraș și ne-am întâlnit ca a zis ca ii lipsesc și am stat mult și am povestit.

Și azi iubi a văzut ca vorbeam și glumeam cu el și acum crede ca îl înșel și ca m-am culcat cu el da eu nu am făcut sex cu el ca l-am refuzat când mi-a propus, ca îl iubesc pe iubi da parca m-am îndrăgostit și de prietenul asta ca e atent, ma întreabă mereu ce fac, dacă sunt bine, dacă vreau ceva și nu știu ce sa fac acum, cum sa fac sa ma ierte iubi.

37 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasi iubitu gelos pentru celalalt sau renunti la amandoi. Tipu gelos nu va fi om bun pentru tine

| Raizing a răspuns:

Cel mai indicat ar fi -sa lasi baieti -pentru o perioada mai lungawinking
NU esti pregatita pentru baietiwinking

| GouDidodino a răspuns:

Si eu care credeam ca tu nici nu ai asa ceva.

| Matteo1234 a răspuns:

Mie imi suna a relatie in scoala generala, sincer, ca sa raspund la intrebarea ta, cel mai bine e sa-l lasi pe actualul pentru ca, ****, las-o dracu, chiar vrei sa stai cu un baiat care e gelos in draci si te tot ia la intrebari, vorbeste cu baiatul asta de care te-ai indragostit acum si vezi ce iese, oricum ai grija si cu el, toti sunt de treaba la inceput, dupa se *** toata treaba

| Blueberry8 a răspuns:

Deci eu nu pot sa iti citesc intrebarile astea numai din cauza acelui "na".De ceeeeeeeeeee?

| InYourMind explică (pentru Matteo1234):

Am terminat clasa a 9 a, sunt din școala generala împreună cu iubi deci na laughing

| Sofer a răspuns:

Sfat. Sa stergi conversatiile dupa ce vorbesti cu cineva.

| InYourMind explică (pentru Blueberry8):

De ce na?

| MPersephone a răspuns:

Iubi al tau cauta motiv sa se desparta de tine si are toate motivele. Mai citeste o carte, fetito, nu strica niciodata.

| Zegheru_Andra_2000 a răspuns:

1 Renunță la „na".
2 Clarifică-ți sentimentele. Gândește-te pe cine iubești mai mult.
3 Iubi al tău e extrem de posesiv, cred ca ar trebui să aveți o discuție indiferent de decizia pe care o iei. Genul ăsta de comportament nu face bine nimănui.

| Andreeush a răspuns:

E clar că iubitul tău nu are încredere în tine și dacă ar fi după el te-ar îndepărta de toți prietenii tăi.
Gândește-te dacă merită să continui relația cu el și nu mai scrie cuvantul na că e foarte enervant.

| RAY a răspuns (pentru Blueberry8):

Nici eu nu pot, nu am inteles cam nimic din poveste, na si na pai na daca na si na unde na a na la na

| InYourMind explică (pentru RAY):

Na ce să-ți fac dacă nu pricepi, asta e, te apuci de învățat.
Și poate înveți sa dai și răspunsuri folositoare întrebării, nu ce-ți trece prin cap.

| alina2k18 a răspuns:

Trolllaughing enervant de citit laughing

| InYourMind explică (pentru alina2k18):

Am văzut ce răspunsuri dai...la tine toți sunt trolli sad

| Anemona2020 a răspuns:

Ma dor ochii de atâtea,, na"?‍♀️? Deci cu ăla ești prietena da ți a propus sa va F!? Și iubi ăla, doamne. Nu te supăra dar din ce sat sunteți?
Eu zic sa îl lași pe iubi și dacă ești cu celălalt nu fi fraiera și nu face nimic cu el ca asta caută.

| Anemona2020 a răspuns:

Deci ma și amuza dar in același timp ma enervează aceșt naaaaaaa?

| Anemona2020 a răspuns:

Dar cum de vorbești atât de coerent acum? E puțin ciudat. Fără acel,, na".

| Anemona2020 a răspuns (pentru InYourMind):

Doamne eu in generală numai gânduri de iubi nu aveam. Pai normal ma fata ca te ai plictisit de el. Da -l incolo. Sfârșește Tâmpenia asta odata.

| Blueberry8 a răspuns (pentru RAY):

Cred ca de plictiseala il tot pune, altfel nu pot sa inteleg.I-am mai vazut o postare si tot 123432123 de "na"avea laughing)

| Blueberry8 a răspuns (pentru InYourMind):

Doamne fereste! Cati ani ai, 12?

| RAY a răspuns (pentru Blueberry8):

Eu nu am inteles ce a vrut sa scrie

| Blueberry8 a răspuns (pentru RAY):

Eu nici atat. Poate intelege ea...

15 și jumătate, de ce? Tu ești și mai copil? Na?

| InYourMind explică (pentru Anemona2020):

Stau la oraș și el e de la tara NA.

| InYourMind explică (pentru RAY):

Atunci o sa încep cu ma omule, ba, wa, poate asa înțelegi laughing

| Blueberry8 a răspuns (pentru InYourMind):

Draga mea, daca eram copil nu iti mai spuneam ca scrii numai aberatii! Am 27 de ani, deci daca dupa creierasul tau sunt copil, foarte bine! Du-te pe afara, plimba-te si lasa intrebarilea astea fara sens si raspunsurile la misto!

Dacă problemele oamenilor sunt aberații pentru tine, care se presupune ca ești adult, mai bine te abții sa oferi răspunsuri inutile, nu crezi?

Pai chiar sunt aberații și aiureli mai fata. Tu nu vezi? Ca numai ai chef de,, IUBI" la 15 ani! Și ca îți place de alt nou,, IUBI".
Ia mai bine și concentrează-te pe scoala ca băieți tot o sa întâlnești și o sa fie mult mai bine ai frumos sa întâlnești un baiat bun, inteligent cu care sa te înțelegi și care sa nu facă crize de gelozie din astea de copil. Când o sa mai crești o sa îți dai seama.
Lăsând glumele la o parte cu atâția,, iubii" vezi sa nu ajungi prin Germania ca toate ca văd ca astea de 15, 16 ani cam asta ca doriți. Vai doamnee ce a ajuns pământul asta.

Chiar nu știam cum tu la generală îți stătea gândul la gagici.