| HeavenlyLight a întrebat:

Am o problema mare sad
Cum sa ii spun prietenului ca nu mai sunt virgina?
Adica mi se face rau sa imi mai amintest ce am patit la 11 ani sad am fost violatasad
Mi see face frica cand stau de vorba cu el despre asta.
Stiu ca nu ar trebui dar undeori mi se face frica si cu cei care stau de vorba;(
Any help?

6 răspunsuri:
| νєησм a răspuns:

Buna,pentru inceput depinde ce fel de baiat este, in caz ca e nesuferit si incapatanat iti va spune sa pleci si va pleca la altcineva daca va auzi ca doar la 11 anisori tu ai fost legata de pat si...Trebuie sa ii dai de inteles ca tie iti este frica si tremuri cand auzi cuvantul "sex". Daca el nu intelege ca tu ai trecut prin clipe disperate inseamna ca e prea egoist si se gandeste doar la el si la ce ii poti oferii.

Sincer sa fiu pana la urma tot va trebuii sa ii spui pentru asa trebuie, vreau sa zic ca dupa mai tarziu cand ve-ti face sex si tu nu vei sangera din cauza ca nu ma esti virgina el va zice clar ca ai mai facut-o cu altcineva si atunci vei fi pusa la zid si va trebuii sa ii explici.

Decizia este a ta si scuze daca te-am facut sa citesti prea mult, bafta!

| HeavenlyLight explică (pentru νєησм):

Nu e egoist.
E cel mai dragut iubit dar o sa imi fac curaj sa ii spun intr un fel ><
E intelegator dar mie inca greu; _;

| KittyKit a răspuns (pentru HeavenlyLight):

Daca este intelegator, spune-i...Stiu ca iti este frica dar trebuie...Sunt sigura ca te va intelege

| Stephh a răspuns:

Aww.Violată la 11 ani?:-s.Ce ''duşi cu pluta'' sunt unii, să nu zic altfel.Dar mă rog.să trecem la problemă.Am cam 2-3 soluţii pentru tinewinking
1. Dacă ai încredere în el, spune-i.
2. Dacă te iubeşte cu adevărat nu îţi va face nimic rău sau ceva de genu'sau nu-ţi va bate joc, ci din contră te va înţelege şi te va consola.
3.Nu-i spune dacă preferi să-i ascunzi asta sau dacă îţi e ruşine. Dacă îţi e frică de reacţia lui.Dar îţi spun NU E CEVA CE AR TREBUI SĂ ŢII ÎN TINE, SAU CEVA PESTE CARE SE TRECE CU VEDEREA.AR FI BINE SĂ TE GÂNDEŞTI LA ASTA ŞI MĂCAR SĂ TE DESCARCI, PUŢIN.Baftă,o să ai nevoiepuppy dog eyes Ştiu că-ţi va fi greu.

| KittyKit a răspuns:

Pai...asta este complicat.Mai intai gandeste-te bine:ai incredere in el cu adevarat sau nu? Daca da, atunci mai bine incerci sa ii spui...Eu de exemplu i-am spus prietenului meu ceva asemanator printr-o scrisoare.Am scris tot ce s-a intamplat pe foaie apoi i-am dat-o.Incearca sa faci si tu la fel. Daca iti este greu sa i-o dai tu personal, ascund-o undeva ca s-o gaseasca. Daca tine cu adevarat la tine, te va intelege si sustine.:-) SUCCESkiss

| yiuLY a răspuns:

Eu zic sa ii spui despre asta. sunt sigura ca va intelege, mai ales in ceea ce priveste situatia ta. nu e ceva la care poti trece cu vederea...deci ai incredere in el si spune-i ce ai patit. sunt sigura ca te va intelege. succes happy