Daca nu ai stiut pana in prezent, afla ca acel "scut" are 1 sau mai multe perforatii/gauri strict necesare pentru a avea pe unde sa fie eliminata menstra din organism. Prin acea gaura poate trece penisul fara sa rupa, lezeze/deterioreze himenul deci cu atat mai mult pe acolo poate sa ajunga sperma in vagin fara nicio problema. In multe cazuri himenul poate ramane intreg/intact si sa fie rupt doar in momentul in care se naste copilul deoarece acesta nu poate trece prin acea gaura mititica existenta in himenul respectiv.
Buna uite nu pretind sa fiu ceva scientist ahaha dar totusi poate se poate ca fata sa aiba totusi o problema adica sti nai de unde sa stii ca adica am citit in ceva carte nu mai stiu exact ce pentru scoala ca se cheama conceptie imaculata
Pfff...imaculata conceptie se refera la dogma Bisericii Catolice care considera ca Fecioara Maria a fost ferita de pacatul originar.
Sper din tot sufletul. oricum, mi-a zis sigur ca aia nu era sperma, ci un simplu lichid care este acolo uneori cand se excita. asa este?