| my_8716 a întrebat:

Am o problema. nu stia ce sa fac pentru ca de cand am placa de par mil fac cam de 1 an e deteriorat. si am observat ca nu mai pot sa il tin desfacut daca nu il indrept pentru ca nu imi sta bien si nu stiu ce sa fac. as vrea sa renunt la placa pentru ca vreau sa imi las parul sa "respire" vreau sa mai creasca va rog un sfat ceva. dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Cum vrei sa creasca daca toata ziua iti intinzi parul? Nu e bine ce faci.Trebuie sa o lasi mai moale cu placa(mai ales daca are peste 180 grade). Parul tau va incepe sa respire atunci cand nu vei mai folosii placa.Foloseste sampoane/balsamuri si nu te mai indrepta 3-4 luni.Rabda! Nu exista fraza "Daca nu il indrept nu-mi sta bine". Cui nu-i place sa nu se uita.Baftahappy fundita?batting eyelashes

1 răspuns:
| gabytza_3730 a răspuns:

Si eu sunt super extra obsedata de placa.Noroc cu canicula din ultima perioada.eu uite cum am procedat, am lasat-o mai moale cu placa, il tin mai mult prins, facut coc(daca il las desfacut mor de cald), iar daca chiar am nevoie seara sa ma aranjez, profit de amintirile copilariei, imi prin 2 codite, o coada de cal intr-o parte accesorizata cu o agrafa colorata, spic de grau, etc etc. Tunde-ti varfurile iar apoi incearca sa faci ca mine.eu cand il indrept folosesc si un ulei pentru placa de la Kallos(glossy restructural crystal fluid), se aplica pe varfuri si le protejeaza.succes