| brigi a întrebat:

Am o problema...nu stiu ce sa ma fac...au trecut deja 5 luni de cand nu mai is impreuna cu un baiat...am fost impreuna destul...si s-a intamplat mai multe intre noi... m-a iubit si eu la fel, dar dupa aia i-am dat liber din cauza ca am crezut ca doar sex vrea sa faca cu mine... dupa ce ne-am despartit a aparut fostul meu prieten... dar am terminat-o si cu el... mi-am dat seama ca pe celalalt il iubesc...de atunci tot vreau sa fim iarasi impreuna... iar el ori are prietena... ori nu stiu ce... dupa 3 luni ne-am mai intalnit odata...ne-am sarutat. a fost totul ok... dar dupa aia nu mi-o mai dat iarasi nici un semn...intr-o seara l-am sunat si imi zicea ca ma iubeste dar.isi facea vocea ca la un copil...am crezut ca isi bate joc... dar nu era asa...intre timp el a avut alta prietena...si de vreo 2 saptamani are prietena.tot ii zic ca il iubesc...ca tin la el... dar degeaba...imi zice ca are prietena si cu asta imi inchide gura...ieri am corbit cu el si i-am zis inca o data tot ce am pe suflet... iar el mi-a raspuns: nu stiu micuto...acum am prietena. poate ca o sa mai fim impreuna, dar nu iti promit nimica... I-am zis ca bine... m-am bucurat pentru o secunda ca mi-o raspuns... dar acum nu mai stiu ce mai pot face... Poate ca vrea doar sa se razbune pe mine...caci toti prietenii mei zic ca mai tine la mine... dar din orgoliu... Ajutati-ma! Ziceti-m ce sa mai fac! Ca de uitat nu pot!
Va multumesc!

3 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Parerea mea ca lasa-l in pace un timp. Inceraca sa-ti formezi si alte relatii. Daca se intampla cumva sa fie din nou singur, cine stie. Dar educa-ti inima si nu te lasa subjugata de ea. Daca de un baiat se indragostesc 5 fete, nu inseamna ca trebuie sa fie cu toate cinci. Nu sunt bune fixatiile pe o anumita persoana.

| marsy a răspuns:

Tu ia-i marturisit deja ce simti pn el. Daca dorea asa tare deja erati impreuna! Nu e cazul sa mai faci nimic. El deja e,, ocupat,, Nu-l cauta. poate isi da seama k are nevoie de tine sh te va cauta. daca nu. inseamna k ii este bine cu noua lui prietena! Nu inteleg cum i-ai dat liber .inseamna k nu erai sigura k te iubeste. Nu incerca sa te mai gindesti la el... Trebuie sa-ti petreci timplul altfel. sh cu cineva. Caci singuratatea te pune pe ginduri!winking Timpul le rezolva pe toate. ai rabdare. sh vezi ce ai de faqut! pup. :* sh multa bafta! si nu uita. ca mai sint baieti care ar vrea sa fie cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu practic ce-i cu tine.Nici eu n-as vrea sa fiu cu cineva atit de controversat si nehotarit.Nu te supara dar ce siguranta ii poti da dupa tot ce ne-ai povestit?