anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă, nu știu să vorbesc cu fetele. Am încercat o relație cu atâtea fete dar nu a ieșit nimic iar unele din ele îmi ziceau că am vrăjeală ieftină. Ce înseamnă asta, cum ar trebui să vorbesc cu ele?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu nu esti tu ori te prefaci ori asculti de alti, fetele deteceaza usor vrajeala, comportate natural, daca nu te plac fizic poti si canta totul sta in atractia fizica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai trebuie sa aveti cateva lucruri in comun ca sa aveti despre ce discuta, nu doar buna, ce faci? Ce-ai mai facut? Vrajeala ieftina e un cuvant inventat de pitipoance, figurante si cocalari.

| DAnc3 a răspuns:

Normal ca din dume de rahat si vrajeli ieftine de taran nu atragi nici o fata, incearca sa fi natural si sigur pe tine, fetelor le plac mult baietii sigur pe ei crede-ma.

| FloriFloricaa a răspuns:

Păi dacăxvrei o relație reușită, prima dată că-ți o amică, apropiați-vă, poți face glume cu "sexy" la adresa ei, DAR NICIODATĂ, NICIODATĂ SA NU FI NESIMȚIT, SAU SĂ O PUI ÎNTR-O SITUARȚIE PROASTĂ CU GLUMA ASTA.
După un timp de prietenie, puteți glumi ceva gen "iubită" sau na "baby" (doar ca glume, nucle luați încă în serios)
Și o replică bună e, "Fată, ai mâncat beton? Că arăți ciment! Sau stai, era invers!"
Replică ăia spusă pe invers, e o vrăjeală și unșarm deosebit.