| sweetys a întrebat:

Am o problema. O asa zisa cea mai buna prietena s-a combinat cu baiatul p care-l iubeam ( in momentul asta il urasc ) Avea prieten si pe tipu asta il cunoaste d luni de ieri are nr lui si azi ii vad impreuna desi stia ca tin la el. Vreau un sfat sa o iau tare cand o so intalnesc sa-i vina mintea, ca vara trecuta i-a furat iubitul unei alte prietene, deci nu ar fi prima oara.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Intr-adevar ai o mare problema: gramatica. In ceea ce priveste prietena ta, ai scapat de ea. Baiatul, stii cum e :din floare in floare. Si uite asa ai scapat de toti cei ce nu te merita! Capul sus, viata merge inainte.

2 răspunsuri:
| Sen7iment a răspuns:

Eu zic sa nu mai ai deaface cu ea nu sa o iei tare si cand se va intoarce la tine fa in asa fel incat sa o doara cel mai tare... daca erai din Braila te puteam ajuta mai multhee hee

| CaRmEn62 a răspuns:

Pai daca e prietena ta cea mai buna, sau ma rog o asazisa prietena, tu ar trebui sa stii cel mai bine cum trebuie sa vorbesti cu ea, spune-i in asa fel incit sa intelega si sa o doara felul cum sa purtat, sa inteleaga ca e gresit, fa si tu asa cum simti, deoarece aici depinde de dispozitie si de ceea ce simti tu in acel moment, sper ca sfatul meu a fost de ajutorwinking