Offf...esti cam nehotarata... tu vrei un baiat care sa iti faca totate poftele care sa fie alaturi de tine la bine si la greu. dar ai grija ca acel baiat se poate plictisi de tine,, sau tu de el in cel mai rau caz.ar trebui sa porti o discutie cu baiatu "de la distanta
". acum depinde si de acre dintre ei iti place mai mult. poate ca cel de langa tine te atrage fizic. iar de celalalt iti place doar ca se poarta frumos cu tine.,.
Tu vrei pe cineva sa fie langa tine, relatiile la distanta sunt grele tocmai din pricina asta. Faceti tot ce puteti ca sa fiti aproape, sau despartiti-va de acum, ca amici, inainte sa intervina nu stiu ce probleme ca sa va transformati in dusmani.
Nu ma pot abtine sa nu remarc cat accent pui pe acest : "face atatea pentru mine ", " imi face pe plac "? Si tu cum ii esti recunoascatoare? Prin infidelitate. Tu ai face ceva pentru baiatul acela care spui ca a facut atatea pentru tine? Lasa-l in pace mai bine ca nu il meriti
Pentru ce vrei u exista amicii... dar o relatie la distanta nu tine, orikt ti-ai dori
Ioana, trebuie sa te gandesti, ce anume doresti? Daca vrei doar sa fii cu un baiat pe langa tine fara sa faci si tu ceva pentru el.Respecta acea persoana pe care o iubesti! Vezi si aici : http://clubulprietenilor.wordpress.com/
Ai o problema, asa este. poate reusesti sa iti dai seama la ce ma refer. dar tu la ce te referi cand spui ca face ce vrei tu? mai exact, ce vrei?
A, pai tu ai facut-o sa sune ca si cand el ar fi sclavul tau, tu ceri, el executa. vorbeste cu el, poate vrea el sa se mute in oras cu tine, sau poate va luati amandoi inima in dinti si plecati in alta parte, nici la tine, nici la el. dar o decizie trebuie sa iei oricum.
Pai tu iubesti doar pe cineva care face lucruri pentru. tine? Asta nu e prea bine. Pune-ti intrebarea: te lasa inima sa il parasesti pe iubitul tau pentru un alt baiat?
Deci, daca vrei sa iubesti oricum, iubitul tau e cea mai buna alegere.
Daca vrei sa ai o relatie de lunga durata si sigura, baiatul pe care l-ai sarutat e mai potrivit.
Gandeste-te:poate iubitul tau a cunoscut pe cineva acolo unde sta si te inseala(stiu ca o sa zici ca el nu face asa ceva dar, nu poti fi sigura pe nimeni in ziua de azi)
Un sfat prietenesc:ai zis in intrebare ca baiatul pe care l-ai sarutat nu ar face absolut tot ce vrei tu. Ei bine, tu nu trebuie sa iti alegi perechea dupa criteriul de a face sau a nu face ceva pentru. tine.Intelegi? Bafta! Si asculta-ti si inima... fundita?
Rosto adica stie sa ma asculte. e alaturi de mine sufleteste cand am cate o problema.ma sprijina in orice.si parca totul are sens venit din gura lui.
Rosto.pai nu stiu daca vreau sa ma mut.
Acum problema e.ca nu stiu ce sa fac.Baiatu ala e departe si chiar daca il iubesc.nu cred ca mai pot rezista
Iar cel pe care l-am sarutat, poate ar fi o noua oportunitate, dar mie greu.sa renunt la trecut
Am mintea in ceata.si nu stiu ce sa fac:-(