Incearca sa le zici cand ajungi acasa unde ai fost, cu cine, unde o sa mergi maine, sa-i povestesti ce faci, intamplari etc.
Daca iesi cu persoane care le cunoaste, spune-i,, Mama, ies cu x, y si mergem in locul respectiv " sau incearca sa-i zici,, Uite, pe x o lasa pana la 10, nu ma lasi si tu azi?" dar nu sub forma de repros, sau sa incepi sa tipi la ea. Incearca sa comunici.
Bafta!
Stiu cum este. E aiurea sa fii tachinat de prieteni si sa te simti complexat din cauza parintilor. Dar nu trebuie sa ii urasti pentru asta.Iti vor doar binele.Ai putea sa negociezi cu ei sa te lase macar pana la 22:30 in fata blocului, ca sa fie siguri ca nu ai ce sa patesti. Demonstreaza-le ca esti suficient de matura si nu ai tendinta de a intra in anturaje in care se consuma droguri si bautura. De asta se tem cel mai tare.Bafta!
pa, pa.
Macar ai tai te lasa... bucurate ca te lasa pana la ora aceea dar stiu cum este.eu scred ca trebuie sa vorbiti odata si sa va puneti de acord cu o ora, sa le sp ca nu mai esti o copila ca ai crescut si sa le spui sa te lase macar pana la 10 jumate.
Ma bucur pentru tine.ai niste parinti extraordinari! ai putea fi violata si in fata blocului.nu poti fi supravegheata non-stop.
Pfff ar trebui sa fi fericita. eu ce sa zic ca pe mine ma lasa numa 2 ore jumate max 3 si am 17 ani?
Oau deci nu sunt singura
si eu patesc la fel. si au zis ca este intunerci...
le este frica sa ma lase... nu cred ca ai ce face. poate peste un an te va lasa mai mult.Iti dai seama cu ce frica sta un parinte sa.si stie copilul afara sau unde este pe intuneric na.
Da, dar gandeste-te daca ai fi mama. Ti-ar fi frica sa iti lasi copilu noaptea pe strazi. Din ochii nostri se vede altfel, stim ca nu ni se intampla nimic, avem incredere in noi, dar din ochii lor se vede altfel. Parintii copiilor care ii lasa pana tarziu probabil ca putin le pasa.
Parintii mei nu ma lasa mai mult de ora 10 afara( vin pe la 9 30 ) dar aveam o prietena pe care o lasa si la 12 noaptea afara daca stia cu cine e. Cum poate acea femeie sa doarma linistita stiind ca copilu ei e pe strada? Nu ii pasa de ea si se vede, pentru ca e cam ciudata fata.
liliana77any întreabă: